Пятница, 17.05.2024, 08:25
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 99 100 »
Правовая помощь жителям Котовска и района


30 июня на совещании Котовской райадминистрации Сергей Мерзляков, директор Центра бесплатной правовой помощи, подробно рассказал о предоставлении юридических услуг. В первую очередь отметили то, что с 1 июля можно получить бесплатную вторичную правовую помощь по гражданским и административным вопросам.
Ранее в Центре можно было получить вторичную правовую помощь только по уголовным делам.
Вторичная правовая помощь-это защита и сопровождение в судах и органах местного самоуправление, составление всех документов процессуального характера.
Проще говоря, вто ... Читать дальше »
Просмотров: 576 | Добавил: Tanechka | Дата: 30.06.2015

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОНЕПАЛЮК ТЕТЯНІ СТЕПАНІВНІ


Сьогодні День народження в прекрасної людини, талановитого підприємця, найкращого керівника та організаційного лідера Тетяни Степанівни Понепалюк. Вона майже увесь свій час, усе життя працює. Вона не знає, що таке відпочинок і втома. Поряд з нею завжди багато друзів та колег, її поважають усі підлеглі. Результати роботи Тетяни Степанівни бачить усе місто-це фірмові магазини та комфортабельні заклади відпочинку. Багато уваги вона приділяє розвитку сільського господарства в регіоні. Крім цього ця тендітна жінка постійно займається волонтерством, вона найбільшу у ... Читать дальше »
Просмотров: 798 | Добавил: Tanechka | Дата: 30.06.2015

День Конституції та День молоді в Котовську


Цього року Україна відзначила 19-ту річницю ухвалення Основного Закону України. Майже два десятиріччя тому наш народ отримав Конституцію, яка гарантує наші права та свободи.Також 28 червня українці святкували День молоді (це свято щорічно відзначається в останню неділю червня).
В Котовську святкові заходи почались 26 червня о дев'ятій годині. Влада міста провела урочистий мітинг. Після чого присутні поклали квіти до погруддя Тараса Шевченка.
Свято для дітей організували 27 червня на території міського парку. Тут на малечу очікували цікаві конкурси та улюбле ... Читать дальше »
Просмотров: 679 | Добавил: Tanechka | Дата: 29.06.2015

Концерт ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України


28 червня до нашого міста з концертною програмою приїхав ансамбль пісні і танцю Національної гвардії. Розпочала концерт Катерина Пушкіна піснею «Національна гвардія». В програмі були патріотичні та жартівливі пісні, прекрасні танцювальні композиції. Усі виступи супроводжувались бурхливими оплесками та квітами від вдячної аудиторії.
Також в цей день бійців гвардії та мешканців нашого міста привітали заступник міського голови Віктор Гоян і радник голови обласної ради Тетяна Понепалюк. Тетяна Понепалюк разом з активістами партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» подарув ... Читать дальше »
Просмотров: 659 | Добавил: Tanechka | Дата: 29.06.2015

ВІТАЄМО З ДЕРЖАВНИМ СВЯТОМ - ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!


28 червня 1996 визначна подія для української держави і українського народу, 19 років тому ми вибрали шлях незалежного розвитку і закріпили це в Конституції України. Українці підтвердили своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, правову і соціальну державу.
Саме Основний Закон нашої країни визначив, що найціннішим є життя людини, її честь, гідність, недоторканність і надав кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання.
Ми віримо у світле майбутнє України і знаємо, що українському народу під силу створит ... Читать дальше »
Просмотров: 426 | Добавил: Tanechka | Дата: 28.06.2015

Активісти партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» організували благодійну акцію.


В цьому році вся Україна в один день відзначає два офіційні свята-День Конституції та День молоді. Так як День Конституції офіційно-вихідний, українці також відпочивають в понеділок.
В усіх містах, селах України 28 червня проходить святкування.Керівництво нашого міста навпаки прийняло рішення організувати всі святкові заходи в п'ятницю і суботу (27 та 28 червня)-урочистий мітинг, концерти, конкурси для дітей.
27 червня активісти партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» провели на території міського парку благодійний ярм ... Читать дальше »
Просмотров: 671 | Добавил: Tanechka | Дата: 27.06.2015

Василь Грицак – непомітний та ефективний



Грицак Василь Сергійович все життя працював у СБУ і не має жодного відношення до МВС та ЄДАПС, де працював його однофамілець Грицак Василь Миколайович.

Вперше за останні роки СБУ очолює професіонал Служби Безпеки, а не людина зі сторони.

Неймовірно, але Василь Грицак пройшов шлях від прапорщика-водія в 1990 році до першого заступника голови СБУ. Наскільки я знаю – це виключний випадок такої кар'єри.

Він не бізнесмен, не політик і не робив кар'єри у КГБ, що імпонує.

Василь Грицак до сьогодні бере участь не лише в організа ... Читать дальше »
Просмотров: 436 | Добавил: Tanechka | Дата: 27.06.2015

Дорогие жители Одесской области!



19 лет тому назад в нашем календаре появился новый государственный праздник – День Конституции. Сегодня же я обращаюсь к вам не только как к жителям Одесского региона, но и гражданам Украины. Принятию Основного Закона страны предшествовали долгие споры и бессонные ночи. Да и затем его судьба была непростой. За прошедшие годы наша Конституция пережила две серьезные трансформации и еще больше попыток «перекроить» ее на определенный лад. Часть этих изменений была вполне оправдана, часть – вызвана сиюминутными политическими интересами, стремлением получить больше влияния и возможно ... Читать дальше »
Просмотров: 440 | Добавил: Tanechka | Дата: 27.06.2015

ЩИРА ПОДЯКА ЗА ПЛІДНУ РОБОТУ


У газеті «Котовські вісті» № 49/50 від 25 червня 2015 року, публікуєтся подяка фермеру та засновнику фермерських господарств Котовського та Красноокнянського районів Понепалюку Валерію Васильовичу та керівнику одного з цих підприємств СВК «Дружба народів» Бакулевському Анатолію Петровичу за постійну допомогу дітям та благоустрою доріг.

ПОДЯКА

Адміністрація, педагогічний колектив Нестоїтської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учні та їх батьки висловлюють щиру вдячність постійним спонсорам – засновнику СВК «Дружба народів» Понепалюку Валерію Васильович ... Читать дальше »
Просмотров: 571 | Добавил: Tanechka | Дата: 26.06.2015

Бессарабские сепаратисты пытаются устроить фестиваль под Одессой (ФОТО)


В субботу, 27 июня в Белгороде-Днестровском планируется проведение фестиваля "Жемчужины талантов Бессарабии". Свое прошение в содействии организации фестиваля организаторы акции направили городскому голове Белгорода-Днестровского Игорю Нановскому.

Редакция 048 получила копии этих документов а также сценарий фестиваля, на котором провокаторы должны объявить о создании т.н. "Бессарабской народной республики".

Интересно то, что прошение в содействии проведению акции организаторы написали с такими очевидными ошибками, которы ... Читать дальше »
Просмотров: 440 | Добавил: Tanechka | Дата: 26.06.2015

Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz