Вторник, 19.03.2024, 11:00
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Июнь » 27 » Активісти партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» організували благодійну акцію.
21:20
Активісти партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» організували благодійну акцію.
Активісти партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» організували благодійну акцію.


В цьому році вся Україна в один день відзначає два офіційні свята-День Конституції та День молоді. Так як День Конституції офіційно-вихідний, українці також відпочивають в понеділок.
В усіх містах, селах України 28 червня проходить святкування.Керівництво нашого міста навпаки прийняло рішення організувати всі святкові заходи в п'ятницю і суботу (27 та 28 червня)-урочистий мітинг, концерти, конкурси для дітей.
27 червня активісти партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» провели на території міського парку благодійний ярмарок «Допоможи героям». Було встановлено декілька наметів, в яких можна було придбати патріотичні товари-значки, ручки, брелки, символи історії України. Також котовчани мали змогу особисто покласти гроші захисникам Батьківщини в спеціально підготовлені прозорі урни. Всі кошти, зібрані на заході будуть передані нашим військовослужбовцям на передову.
До благодійної акції активно долучилися діти. Вони малювали для солдатів патріотичні малюнки та плели браслети. Майстер клас з плетіння зі стрічок міг отримати кожен бажаючий.
Морально підтримати патріотичних малюків завітали казкові герої-Маша, Ведмідь, Спанч Боб. Також у наметі працював майстер, який професійно спеціальними безпечними фарбами наносив малюнки на обличчя дітей і дорослих.
У проведенні акції постійно брала участь радник голови облради, голова районної організації партії БПП«Солідарність» Тетяна Понепалюк. Вона особисто плела браслети для військовослужбовців і допомагала дітям з малюнками. Активно долучився до заходу депутат міськради Віктор Квятковський, який допомагав в организаційних питаннях.
Головне, про що в цей день говорили діти-це мир і наша Україна. Одна дівчинка не просто намалювала патріотичні символи, а ще й написала свій дитячий вірш. Малеча насамперед обирала жовто-блакитні фарби. Всі малюнки і талісмани, зроблені руками дітей, відішлють військовослужбовцям.
Активісти партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» пообіцяли, що постійно організовуватимуть заходи в підтримку Героїв України.Крім цього вони мають намір саме 28 червня відсвяткувати День Конституції України.






Просмотров: 662 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz