Пятница, 26.04.2024, 22:06
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Ноябрь » 17 » 43-річного рецидивіста, який позбавив життя свого батька, на місці пригоди затримали котовські міліціонери
10:21
43-річного рецидивіста, який позбавив життя свого батька, на місці пригоди затримали котовські міліціонери
43-річного рецидивіста, який позбавив життя свого батька, на місці пригоди затримали котовські міліціонери


Повідомлення про пригоду надійшло до міліції від працівників „Швидкої допомоги”, які повідомили, що констатували смерть пенсіонера за місцем мешкання, але його смерть навряд чи була природною.
За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група Котовського МВ і судово-медичний експерт. Останній підтвердив припущення колег, що смерть небіжчика була насильницькою. Міліціонерам була добре відома дана оселя: разом з померлим тут мешкав його раніше судимий син. Чоловік був присутнім при огляді, він наполягав, що між ним і покійним сталася сварка, під час якої, нібито, в руках у батька був ніж, тому він був змушений відбиватися від ймовірного нападу.
Проводячи першочергові слідчі дії, правоохоронці виявили чоловічі речі з плямами бурого кольору, схожими на кров, металевий шнек з аналогічними слідами і два медичних шприца, які містили розчин коричного кольору. Опитані сусіди пояснили, що між батьком і сином неодноразово відбувались сварки, тому що батькові була не до вподоби пристрасть сина до наркотичних засобів та коло його друзів. На допиті чоловік намагався довести слідчому, що смерть батька сталася внаслідок перевищення меж необхідної оборони з його боку, що він навіть намагався зробити постраждалому штучне дихання, коли той знепритомнів.
Поступово міліціонери встановили всі події, що передували безпосередньо вбивству. Того дня Віталій, вживши велику кількість горілки, прийшов додому і ліг спати, а коли прокинувся між ним і стареньким виникла перепалка через те, що останній прогнав його товаришів. Сварка переросла у рукопашну. Пенсіонер не витримав натиску і впав на підлогу, де нащадок добив його металевим шнеком для подрібнення винограду.
„Не пройшло й півроку, як зловмисник звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконне виготовлення й збут наркотиків,- прокоментував подію начальник Котовського МВ Михайло Граненко,- наразі йому повідомлено про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст. 115(вбивство) Кримінального кодексу України, чоловікові загрожує ув’язнення на строк від 7 до 15 років. Слідству ще треба з’ясувати безліч питань, зокрема, походження наркотичної речовини, що була знайдена під час огляду.”
Наразі по справі призначено кілька експертиз, серед яких психолого-психіатрична, яка має встановити осудність підозрюваного. Слідчі дії тривають.
Котовський МВ ГУМВС України в Одеській області
Просмотров: 511 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz