Четверг, 18.04.2024, 01:40
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Ноябрь » 17
Шановні котовчани!


В межах святкової програми до Нового року, сумісно з Управлінням культури, Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Центром соціальних служб планується проведення благодійної акції «Подаруй дитині іграшку» для дітей – сиріт, та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.
Діти цих категорій дійсно потребують допомоги, тому що їх батьки (або опікуни) невзмозі зробити дитині звичайний для всіх «подарунок під ялинку».
Саме тому, просимо всіх небайдужих мешканців нашого міста прийняти участь у даній акції, яка відбудеться в День Святого Миколая 19 грудня 2014р. в міському Будинку культури о 14.00. Під час акції Ви особисто зможете вручити дитині іграшку. Подаруйте їй мрію.
Дуже сподіваємось на Вашу підтримку та порозуміння.
За довідками звертатися за тел. 5-51-13, 5-70-40, 2-58-53.

Управління культури
Котовської міської ради ... Читать дальше »
Просмотров: 546 | Добавил: Tanechka | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

43-річного рецидивіста, який позбавив життя свого батька, на місці пригоди затримали котовські міліціонери


Повідомлення про пригоду надійшло до міліції від працівників „Швидкої допомоги”, які повідомили, що констатували смерть пенсіонера за місцем мешкання, але його смерть навряд чи була природною.
За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група Котовського МВ і судово-медичний експерт. Останній підтвердив припущення колег, що смерть небіжчика була насильницькою. Міліціонерам була добре відома дана оселя: разом з померлим тут мешкав його раніше судимий син. Чоловік був присутнім при огляді, він наполягав, що між ним і покійним сталася сварка, під час якої, нібито, в руках у батька був ніж, тому він був змушений відбиватися від ймовірного нападу.
Проводячи першочергові слідчі дії, правоохоронці виявили чоловічі речі з плямами бурого кольору, схожими на кров, металевий шнек з аналогіч ... Читать дальше »
Просмотров: 508 | Добавил: Tanechka | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

Змагання ЮІДівців в Котовську- перемогла дружба


Наприкінці жовтня команди веселих та кмітливих котовчан, учнів семи загальноосвітніх шкіл міста, помірялися силами в знанні правил дорожнього руху. В актові залі школи № 9 м.Котовська відбувся вже сьомий турнір команд юних інспекторів дорожнього руху.
За традицією право відкрити змагання було надано ... Читать дальше »
Просмотров: 607 | Добавил: Tanechka | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

200 гривен вместо пенсии в «ИМЕКСБАНКЕ» (видео) Котовск


Сегодня аналогичная картина происходит по всем отделениям «Имексбанка». Люди не могут получить свои сбережения, у многих деньги лежали на лечение, обучение и просто на «черный день». Пенсионеры вместо своей пенсии получают по 200 гривен и вынуждены днями мерзнуть в очередях. Вкладчики не в состоянии получить не только причитающиеся проценты по вкладам, но и сами вклады. Доходит до случаев блокирования работников банка, которых просто поджидают у дверей и не дают покинуть помещение.

Жители Кодымы пикетировали местное отделение «Имэксбанка» из-за того, что сотрудники банка отказывались выдавать средства, положенные на депозит. Об этом «Провинции» сообщил один из местных жителей.По словам источника, клиентам банка выдают средства в соответствии с установленными суточными лимитами. Один из сотрудников учреждения рассказал, что отделение закрыва ... Читать дальше »
Просмотров: 809 | Добавил: Tanechka | Дата: 16.11.2014

Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz