Пятница, 19.04.2024, 13:13
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2013 » Апрель » 5 » Звіт депутата
22:19
Звіт депутата
Звіт депутата Одеської обласної ради VІ скликання про свою діяльність у 2012 році Затули Василя Савовича.



Як депутат Одеської обласної ради VI скликання в своїй депутатській роботі керуюсь вимогами Законів України „Про місце всамоврядування в Україні”, „Про статус депутатів місцевих рад”та направляю всю депутатську роботу на виконання наказів виборців, прийом громадян, зустрічі з виборцями та позитивнее вирішення питань, які входять до компетенції депутата обласної ради. Був присутній на шістьох сесійних засіданнях обласної ради з семи.

Член постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я, сім'ї, материнства і дитинства. За звітний періодвідбулося 9 засідань постійної комісії. На засіданнях постійної комісії розглянуто 72 питання, прийнято 55 відповідних рішення, висновки та рекомендації,з решти – протокольні рішення. Оформлено протоколи всіх засідань. Всі питання плану роботи Одеської обласної ради розглядалися своєчасно.

Згідно з планом роботи та за ініціативою членів постійної комісії у 2012 році уважно вивчено і розглянуто такі важливі питання, як:

- про стан здійснення закупівель медикаментів та медичногообладнання за коштиобласного бюджету на виконаннядіючихпрограм у сферіохорониздоров'я;

- про забезпечення реалізації Національного проекту «Нове життя» –нова якість охорони материнства і дитинства» в Одеській області;

- про стан підготовки та організацію роботи лікувально-профілактичних закладів області в осінньо-зимовий період;

- про стан фінансування закладів охорони здоров'я за результатами роботи 9-ти місяців поточного року;

- вивчення прогнозних показників потреб області в лікарях різних спеціальностей і середнього персоналу та формування регіонального замовлення на їх підготовку.

З метою посилення в Одеській області роботи щодо боротьби з захворюванням на туберкульоз, забезпечення якісної спеціалізованої медичної допомоги населенню та більш ефективного використання передбачених на це ресурсів за ініціативи управління охорони здоров'я обласної державної адміністрації та активної підтримки постійної комісії відповідними рішеннями обласної ради двічі в поточному році вносились зміни до обласної цільової Програми протидії на туберкульоз на 2008-2014 роки.

Також, детально проаналізувавши стан надання психіатричної допомоги населенню регіону та з метою більш ефективного використання матеріальних та фінансових ресурсів, за підтримки постійної комісії обласною радою прийнято відповідне рішення про оптимізацію закладів охорони здоров'я психіатричного профілю шляхом реорганізації в Одеській області та утворення комунальної установи «Одеський обласний медичний центр».

Суттєва робота проводиться постійною комісією щодо детального вивчення листів і звернень громадян, юридичних осіб, що надходять на адресу постійної комісії. Більшість із них стосується організації охорони здоров'я в області, надання медичної допомоги населенню області, роботи медичних установ області та інших питань, якими опікується постійна комісія.

Щодо роботи в окрузі, то можна відзначити участь у роботі сесії Котовської міської ради. В 2012 році під час регулярного проведення прийому громадян було проведено 30 прийомів громадян, на яких прийнято 285 мешканця м. Котовськ. Допомога надана 210 громадянам.

Щомісячно інформацію про свою діяльність надавав до районної газети «Котовські вісті». Щоквартально звітував про свою діяльність. Приймав участь у круглому столі з питань оптимізації закладів охорони здоров'я. Зустічався з партійним активом м. Котовськ.

Приймав участь у 5 сходах громадян в рамках реалізації партійної програми «Народний медогляд» у м. Котовськ.


http://oblrada.odessa.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&catid=112%3A2012-03-05-09-12-23&id=1184%3A2012-03-06-09-29-15&Itemid=280&lang=uk
Просмотров: 588 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz