Пятница, 29.03.2024, 16:50
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Июль » 13 » ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКАМИ БОЙОВИХ ДІЙ.
14:59
ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКАМИ БОЙОВИХ ДІЙ.
ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКАМИ БОЙОВИХ ДІЙ.


10.07.2015 року відбулася зустріч радника голови обласної ради Понепалюк Тетяни Степанівни з учасниками бойових дій міста Котовськ та Котовського району, які приймали участь в АТО у складі різних відомств (прикордонники, МВД, Міністерства оборони).

Під час зустрічі були обговоренні важливі соціально-побутові питання для учасників бойових дій. Понепалюк Тетяна Степанівна запропонувала учасникам бойових дій звертатись через громадську приймальню партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» до голови обласної ради, Верховної Ради України, Президента України, якщо у них виникнуть питання. Бійці звернулись з проханням до Тетяни Степанівни, розглянути питання в організації їм допомоги в придбанні путівок для їх дітей в дитячий оздоровчий табір. Також радник голови Одеської обласної ради Понепалюк Тетяна Степанівна виступила з ініціативою зверненутися до Котовської міської ради з пропозицією створити міський фонд підтримки учасників бойових дій (АТО).

Також на зустріч був запрошений голова громадського формування «Бірзула» Перлей В. С., якому колишні бійці АТО подякували за постійну волонтерську допомогу.

Присутній на зустрічі Котовсько – Красноокнянський військовий комісар Палатніков С. О. запропонував присутнім утворити «Спілку участників бойових дій» для реалізації своїх законних прав. На що всі учасники дали згоду. Було сформовано ініціативну групу, яка має розробити проект статуту та положення майбутньої організації. Таким чином колишні бійці АТО, заручившись підтримкою радника обласної ради Понепалюк Т. С., найближчим часом будуть мати власну громадську організацію, яка буде захищати їх права.



Юрій Бондар
Просмотров: 587 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz