Четверг, 28.03.2024, 15:33
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Март » 19 » Зроби гарнішим та чистішим своє місто!
15:37
Зроби гарнішим та чистішим своє місто!
Зроби гарнішим та чистішим своє місто!


Питання благоустрою останнім часом набирає особливої актуальності в нашому місті, адже пройшла зима і все, що лишалося під снігом – з’явилося ззовні: недопалки, обгортки та інший непотріб.

Проблема смітників та стихійних сміттєзвалищ хвилює жителів Котовська. Всім хочеться жити в чистому і охайному місті, йдучи по вулиці, милуватися чудовими краєвидами, а не побутовими відходами. Чи приємно спостерігати, коли майже під кожною електроопорою, парканом лежать порожні пляшки, пакети, інше сміття? Питання риторичне і відповідь, зрозуміло, очевидна.

Дбаючи про чистоту власної присадибної ділянки та оселі, ті самі схвильовані жителі інколи нехтують благоустроєм своєї вулиці, не кажучи про місто в цілому. Дуже зручно винести сміття і покласти через дорогу сусіду під паркан. Звичайно, це може викликати обурення у сусіда, тому у «вигідному» становищі знаходяться ті, хто живе поблизу навчальних закладів, адже діти та вчителі - свідомі громадяни, які разом все приберуть, біля кладовищ приберуть працівники організації «Котовськ-благоустрій», які старанно метуть за всіх усе місто! Невже це так повинно бути!? Тому я звертаюсь до усіх підприємств, установ, організацій та жителів нашого міста:

Шановні містяни!


Не потрібно чекати якогось свята, дзвінка з міськвиконкому, або штрафу від санітарної комісії. Приберіть прилеглу територію біля своїх об'єктів, зупинок, житлових будинків! Не кидайте недопалки, пляшки, папірці посеред вулиць. Виховуйте у своїх дітей любов до міста, до людей, культуру поведінки. І хай нашим гаслом будуть слова: прибери свою вулицю, посади дерева та квіти, зроби гарнішим та кращим своє місто.

Заступник міського голови Н.М. ВЛАСЮК

http://forpost-kotovsk.at.ua/publ/novini_forpostu/zrobi_garnishim_ta_chistishim_svoe_misto/34-1-0-2058
Просмотров: 530 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz