Пятница, 19.04.2024, 12:11
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Ноябрь » 17 » Змагання ЮІДівців в Котовську- перемогла дружба
10:20
Змагання ЮІДівців в Котовську- перемогла дружба
Змагання ЮІДівців в Котовську- перемогла дружба


Наприкінці жовтня команди веселих та кмітливих котовчан, учнів семи загальноосвітніх шкіл міста, помірялися силами в знанні правил дорожнього руху. В актові залі школи № 9 м.Котовська відбувся вже сьомий турнір команд юних інспекторів дорожнього руху.
За традицією право відкрити змагання було надано працівникам Державтоінспекції. Цього разу до складу поважного журі, яке оцінювало виступи команд, були запрошені співробітники відділення ДАІ з обслуговування Котовського та Ананьївського районів Микола Котлик та Олександр Собітняк.
Після вступного слова, було оголошено програму виступів. Кожна з команд повинна була представити презентацію про склад та діяльність команди протягом року і відповісти на білети з правил дорожнього руху, заключним був музичний конкурс.
На протязі всього турніру між агітбригадами, як вони самі себе називають, точилась запекла боротьба. Вболівальники кожної з команд підтримували товаришів: голосно й дружно скандували речівки, аплодували, навіть танцювали. Члени журі постали перед непростим вибором: ЮІДівці та їхні наставники добре підготувались – довести своє право на перемогу вони намагались за допомогою плакатів із зображенням дорожніх знаків, а також іграшок, казкових героїв, міліціонерів. Діти співали, танцювали, читали вірші і гуморески, демонстрували міні-п’єси за означеною тематикою. Команди, що закінчили свої виступи, енергійно підтримували суперників і щиро реагували на кожен вдалий жарт.
Перехідний кубок і путівку на обласні змагання юних інспекторів дорожнього руху завоювала команда загальноосвітньої школи № 5, другими були учні школи №2, а третє місце посіла команда школи №8. Проте, як кажуть, перемогла дружба.

Олена Хаустова
Котовський МВ ГУМВС України в Одеській області
Просмотров: 609 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz