Четверг, 25.04.2024, 20:47
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Март » 16 » З святом, комунальники!
00:02
З святом, комунальники!
З святом, комунальники!


В Котовську міська влада і в першу чергу міський голова Анатолій Іванов особливу увагу приділяють розвитку житлово-комунального господарства, якості надання комунальних послуг. Кожна нарада Анатолія Павловича зазвичай починається з розгляду цих питань. На особистому прийомі міського голови завжди присутні керівники комунальних підприємств, що дозволяє одразу вирішувати значну частину питань і звернень громадян. Безпосередньо відповідає за розвиток житлово-комунального господарства в Котовську перший заступник міського голови Сергій Коваль.

Слід зазначити, що в нашому місті ще наприкінці минулого століття гостро постало питання негайної реформи ЖКГ. Котовська міська влада без сторонньої допомоги з цим впоралася. Як результат-в 2006 році в Котовську проводилась Всеукраїнська нарада з питань реформування житлово-комунального господарства в якій взяв участь особисто на той час голова Верховної Ради Олександр Мороз.

Під час свого візиту в наше місто екс-губернатор Микола Скорик окремо звернув увагу на те, що процес реформування пройшов без залучення додаткових коштів і оцінив набуті результати. На сьогодні мешканці міста забули, що таке житлові контори, усі послуги вони отримують без посередників. Особлива увага приділяється оптимізації процесу надання комунальних послуг, за наявності коштів переходять на енергозберігаючі технології, закуповують модернізоване сучасне обладнання. Житлово-комунальні підприємства забезпечують теплопостачання, постачання води та водовідведення, благоустрій, надають різноманітні комунальні послуги по утриманню житлового фонду.

За тепло в оселях котовчан несе відповідальність підприємство «Котовськтеплокомунєнерго», на якому працюють 179 людей. Теплопостачання в місті забезпечують 10 котелень. Щорічно проводиться комплекс ремонтних робіт по підготовці до опалювального сезону.

Підприємство «Котовськводоканал» забезпечує безперебійне постачання води, а також водовідведення в нашому місті. Крім цього Цех «Озеленення» відповідає за стан міських парків та скверів, їх прибирання, висадку квітів та дерев. На підприємстві в штаті 162 працівника. Особлива увага приділяється поліпшенню якості надаваємих послуг та зменшення втрат і енергозбереженню.

Працівники організації «Котовськблагоустрій» проводять регулярне прибирання вулиць як від сміття, так і взимку від снігу. Також підприємство організовує вивіз побутових відходів від населення, слід зазначити, що лише в Котовську ця послуга безкоштовна. Крім цього організація займається прибиранням міських кладовищ, упорядкуванням і ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ.

Три приватних підприємства - ПП"Курінь", ПП "Городок" та ПП "НА-Добробут" забезпечують належний стан житлового фонду, проводять поточний ремонт будинків і прибирання сходів та прибудинкової території. Контролює роботу цих підприємств і якість послуг, які вони надають мешканцям КО «ККУЖФКМ».

Комунальна організація «Горсвет» несе відповідальність за зовнішнє освітлення території міста. Постійно контролює стан ліній освітлення, робітники підприємства виконують заміну електроламп, ліхтарів. Також забезпечується безперебійна робота світлофорів на перехрестях.

Управління комунального господарства та будівництва Котовської міської ради контролює та координує діяльність всіх вищевказаних підприємств.

Працівники житлово-комунальних підприємств та організацій нашого міста цілий рік працюють для нас, забезпечують жителям умови для гідного існування. І сьогодні всі ми маємо їм висловити слова вдячності. Робота кожного з них –це наш суспільний добробут, тепло в наших оселях, чисті,квітучі вулиці. Саме спільними зусиллями працівників житлово-комунальної сфери створюється затишне і прекрасне місто Котовськ, північний райцентр Одещини.
Дальчук Тетяна.





Просмотров: 618 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz