Пятница, 26.04.2024, 22:01
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Август » 22 » У КОТОВСЬКУ ВІДКРИВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОФІС БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ІГОРЯ ПАЛИЦІ
12:05
У КОТОВСЬКУ ВІДКРИВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОФІС БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ІГОРЯ ПАЛИЦІ
У КОТОВСЬКУ ВІДКРИВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОФІС БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ІГОРЯ ПАЛИЦІ


14 серпня в місті Котовську розпочав роботу Північний регіональний офіс з реалізації соціальних програм Благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Районні офіси на півночі Одещини Фонд паралельно відкрив у Савранському, Котовському, Красноокнянському, Кодимському, Ананьївському та Балтському районах.
Основними напрямками діяльності Благодійного фонду «Тільки разом» є підтримка воїнів АТО та їх сімей, робота з підтримки ініціатив місцевих громад, а також розвиток здорового способу життя.Офіс фонду знаходиться за адресою: м Котовськ, вул. Сільськогосподарська, 2. Режим роботи: пн-пт з 9.00 до 18.00.
До відкриття регіонального офісу Благодійного фонду Котовськ відвідав голова правління фонду С.В. Калинчук. Нижче ми представляємо інтерв’ю з Сергієм Васильовичем.
Кор.: Скажіть, будь ласка, що це за благодійний фонд «Тільки разом» і коли він почав роботу в нашому регіоні?
С.К.: БФ створений Ігорем Палицею. Ігор Палиця - бізнесмен, політик, з 6 травня 2014 по 30 травня 2015 року - голова Одеської обласної державної адміністрації. За час перебування на державній посаді реалізував безліч благодійних та соціальних проектів: від допомоги воїнам АТО до оздоровлення дітей області у спортивних таборах. 1 липня 2015, після звільнення з посади голови ОДА, Ігор Палиця відкрив в Одесі благодійний фонд «Тільки разом», який продовжує всі ці проекти, та також само займається допомогою жителям Одеси та Одеської області.
Кор.: А за якими напрямками вже працює фонд?
С.К.: БФ розробляє багато програм, дві з яких вже давно активно реалізовуються: «Допомога демобілізованим учасникам АТО» та «За здоровий спосіб життя». Мета першої програми - забезпечення вирішення невідкладних питань соціального захисту та реабілітації учасників АТО, підтримання їх належного морально-психологічного стану і створення в суспільстві атмосфери підтримки та шанобливого ставлення до учасників АТО, другий - облаштування та споруда спортивних майданчиків у м. Одесі та районах Одеської області, проведення міських, селищних, районних та обласних змагань, відкритих тренувань із залученням провідних спортсменів з даного виду спорту. Крім того, в кожному районі півночі Одещини ми будемо реалізовувати низку програм соціальної спрямованості і програми, спрямовані на благоустрій громад в залежності від потреб жителів цього регіону.
Кор.: Ви зазначили, що в районах півночі Одеської області. А де вже є представництва БФ і як їх знайти?
С.К.: З липня вже працює сайт Фонду, на якому ви можете знайти всю інформацію про його роботу, в т.ч. і контакти представництв (www.tilkirazom.od.ua). З 14 серпня ми відкрили районні офіси в Котовському, Красноокнянському, Балтському, Кодимському, Ананьївському, Савранському районах, а у м. Котовську відкрили регіональний офіс. Знайти офіс в тому чи іншому районі не складно - зокрема, в Котовську офіс знаходиться за адресою: вул. Сільськогосподарська, 2 (на розі з вулицею Вокзальною), а також можна написати на ел. адресу fond@tilkirazom.od.ua.
Кор.: На інтернет-ресурсах можна знайти багато інформації вже з початку роботи фонду, і деякі ЗМІ пов’язують його роботу з передвиборчою кампанією в місцеві органи влади. Скажіть, чи буде БФ якимось чином брати участь у місцевих виборах, які пройдуть 25 жовтня, або підтримувати ті чи інші політичні сили?
С.К.: БФ Ігоря Палиці «Тільки разом» - це довгостроковий проект, діяльність якого за різними програмами охоплює численні сфери життєдіяльності громад Одещини і ніяк не пов’язаний з майбутніми виборами до місцевих рад.
Розмову вів Віктор ЗУЄВ
Фото Василя ПЕРЕДЕРКА
Просмотров: 684 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz