Пятница, 26.04.2024, 21:43
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Апрель » 22 » Скільки коштує зрада?
12:05
Скільки коштує зрада?
Скільки коштує зрада?


Події на Майдані в Києві збурили всю країну. Там загинули українці, жертви були з обох боків. Але влада на всіх рівнях не хоче вчитися на помилках. Спочатку заяви вищого керівництва, так званої нової влади, які не об’єднували народ, а ставали початком розбрату і ворожнечі. Після цього підготовка до президентських виборів стала просто фарсом. Котовчани можуть в цьому впевнитися на прикладі місцевої організації Партії регіонів і в першу чергу колишнього очільника райадміністрації.

Спочатку відбулося засідання активу Партії регіонів, на якому заборонили присутність журналістів. Зазначимо, що раніш преса не заважала вирішувати доволі складні питання. Після цього нам повідомили, що Партія регіонів в Котовську підтримає і Тігіпка в першому турі і саме головне - Петра Порошенка. Так, це не жарт. Це «котовський маразм» колись керуючої партії, як в місті, так і в країні. Дехто вирішив швидко поміняти капелюха.
Після цього небайдужі містяни повідомили, що в штаб Партії регіонів завезли агітаційну літературу за того ж самого Порошенка. Але найбільш вразила новина, що представляти цього кандидата в окружній комісії буде діючий депутат-регіонал міської ради.

Хочу звернутися до рядових членів Партії регіонів, яких немало в Котовську. Не слухайте запроданців! Не можливо в одному турі президентських виборів підтримувати Тігіпка, а в другому за нього забути. На вашій роботі намагаються непогано нагрітися деякі колишні лідери партії в нашому місті. Їх розрахунки вже не виправдались. Штабом Петра Порошенка в нашому місті будуть керувати інші люди. Якщо ви хочете підтримати цього кандидата-зробіть це чесно-і вийдіть з партії Регіонів.

Крім цього нагадую-офіційний кандидат від Партії регіонів- Михайло Добкін, це було рішення зїзду. Хто не підтримує цю кандидатуру-має право на особистий вибір, але без членства в партії. Як приклад- Микола Скорик і його команда, які вирішили підтримати кандидатуру Сергія Тігіпка. Саме Микола Леонідович, як він повідомив особисто, немає ніякого відношення до штабу Порошенка і не розуміє котовських розкладів. Микола Скорик зробив свій вибір- це Сергій Тігіпко, а ніяк не Петро Порошенко.

Хочу звернутися ще раз до членів Партії регіонів - не ганьбіть самі себе і свою репутацію. Наше місто невелике-і всі дії на поверхні. Знайдіть в собі сили чесно провести агітацію і допомогти жителям міста зробити правильний вибір. Але спочатку зробіть його самі. Я закликаю вас до чесності і не збираюся агітувати. Зрозумійте-ті, хто вами керує ніколи не візьмуть на себе відповідальність за ваші дії.

Дальчук Тетяна.

Просмотров: 755 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 4
3 Parteigenosse  
0
Ага, а если завтра у регионалов будет ренессанс? Что тогда? Кстати, Вы же были заядлой регианалкой! Неужели тоже вышли? Что-то мы не слышали хлопка дверью!

4 Tanechka  
0
Если бы пошла агитировать за Порошенко-услышали бы!!!Насчет заядлой регионалки-сегодня многие показали свое истинное лицо.Также-как я поняла они даже не читали устав и программу партии.Или вы хотите-чтобы я тоже приняла участие в "Котовском маразме"?

1 Parteigenosse  
0
Да, сегодня нам, местным регионалам, не легко. Но надо выживать, а кто даст денег? Вот и вынуждены наступать своей песне на горло.

2 Tanechka  
0
Из партии повыходите и агитируйте своим песнопением хоть за Санта Клауса. Сделали выбор-имейте смелость его озвучить!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz