Среда, 24.04.2024, 20:16
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Сентябрь » 19 » Про порядок відшкодування збитків, заподіяних надзвичайними ситуаціями техногенного та природного характеру.
21:12
Про порядок відшкодування збитків, заподіяних надзвичайними ситуаціями техногенного та природного характеру.
Про порядок відшкодування збитків,
заподіяних надзвичайними ситуаціями техногенного та природного характеру.

Цей порядок встановлений постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року №415 "Про затвердження порядку використання резервного фонду бюджету" та іншими постановами КМУ, які вносять зміни та доповнення до зазначеної постанови.
Відшкодування збитків здійснюється з резервного фонду відповідного бюджету(міського, обласного або державного) в залежності від рівня надзвичайної ситуації та можливостей бюджетів нижчого рівня. Резервний фонд міського бюджету м.Котовська на 2014 рік складає 30 тис.грн.
Кошти резервного фонду можуть бути використані для здійснення заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного,соціального характеру, або з метою недопущення переростання несприятливих подій у надзвичайну ситуацію. Можливе надання коштів з резервного фонду бюджету і для здійснення інших непередбачених заходів, які відповідно до законів можуть здійснюватися за рахунок коштів бюджету, але не мають постійного характеру і не могли бути передбачені при складанні бюджету.
Кошти з резервного фонду бюджету виділяються на безповоротній основі або на умовах повернення. При цьому суб’єктам господарської діяльності недержавної форми власності кошти можуть бути виділені тільки на умовах повернення.
Звернення про виділення коштів з резервного фонду місцевих (міський, обласний) бюджетів подаються підприємствами, установами ,організаціями до виконавчого комітету міської ради(міський бюджет) або до обласної державної адміністрації (обласний бюджет).
До звернення додаються:
- розрахунки обсягів необхідних коштів;
- перелік невідкладних(першочергових) робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;
- документи, що підтверджують суми страхового відшкодування;
- акти обстеження та дефектні акти, що підтверджують розміри заданих збитків;
- узагальнені кошторисні розрахунки на проведення аварійно-відбудовних та інших невідкладних
робіт;
- інша інформація, що підтверджує необхідність виділення коштів з резервного фонду бюджету.
Виконавчий комітет міської ради( обласна державна адміністрація) не пізніше ніж у триденний термін з дня отримання звернення дає доручення відповідним структурним підрозділам для розгляду звернення та підготовки пропозицій для прийняття рішення про виділення коштів з резервного фонду бюджету.
Каменецький В.П.
Відділ з питань надзвичайних
ситуацій та цивільного захисту населення
Просмотров: 633 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz