Пятница, 19.04.2024, 00:20
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Март » 9 » Присяга Нацгвардійців в Котовську.
15:44
Присяга Нацгвардійців в Котовську.
Присяга Нацгвардійців в Котовську.


9 березня на території Котовського військового містечка присягнули на вірність Україні новобранці Національної гвардії. Посеред плацу солдати з гордістю та пошаною читали текст військової присяги. Вони дали урочисту клятву зажди додержуватись законів України, боронити народ та кордони рідної держави.
В першу чергу до новобранців звернувся командир частини Національної гвардії. Який привітав захисників вітчизни, побажав їм наснаги в праці і миру в нашому регіоні.
Також на заході були присутні родини військовослужбовців-батьки, дружини, діти. Від їх імені зі словами привітання та підтримки виступила Надьожина Людмила. Вона висловила в своєму виступі гордість та повагу усіх присутніх до військовослужбовців. Подякувала бійцям Національної гвардії за захист та охорону мільйонів українців.
Від імені Котовської самооборони «Бірзула» слово було надано Шепітко Василю Васильовичу, який привітав воїнів з прийняттям присяги і висловив найкращі побажання. Керівництво Національної гвардії зазначило, що в Котовську саме громадське формування «Бірзула» об’єднало навколо себе справжніх патріотів країни. Представники формування першими прийшли на допомогу нацгвардійцям в нашому місті і до цього часу допомагають вирішувати багато проблем.
Також на заході виступили голова Спілки ветеранів Афганістану Борис Редько, представник громадськості Анатолій Тіора, духівник отець Михайло.
Саме отець Михайло прочитав молитву і попросив Божого благословення та Янгола-охоронця для бійців, а також окропив усіх святою водою.
Національна гвардія-це формування в складі Мінистерства внутрішніх справ. Головні функції підрозділу правоохоронні-насамперед захист громадян України,охорона порядку та безпеки. В нашому регіоні Національна гвардія також відповідає за недоторканість державних кордонів. Вони приїхали для посилення наших прикордонників.
9 березня в Котовську солдати Національної гвардії присягнули на вірність народу України, тобто усім нам. Вони й надалі будуть забезпечувати мир та спокій в нашому регіоні.
Тетяна Дальчук.
Відео сайту "Уніак-інфо"




Просмотров: 809 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz