Пятница, 29.03.2024, 09:25
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Август » 4 » Правила благоустройства города одинаковы для всех
15:20
Правила благоустройства города одинаковы для всех
Правила благоустройства города одинаковы для всех


Уже неоднократно поднимался вопрос о стихийных свалках и строительных материалах, которые складируют возле домов. Эта проблема с каждым годом становится все острее и важнее.
В первых числах августа начальник управления коммунального хозяйства Александр Плахотный пригласил журналистов и квартальных вместе с ним объехать микрорайон Николаевка. Неоднократно поступали жалобы от председателей квартальных комитетов и жителей города по поводу несанкционированных свалок. Поэтому решили на месте проверить ситуацию. Увиденное шокировало-свалки веток, мусорных пакетов и строительного мусора.
Всех домовладельцев, которые складируют мусор возле своих домов, предупредили в устной форме и дали им время убрать прилегающую территорию. Через несколько дней выедет санитарная комиссия, которая уже будет штрафовать. А минимальный штраф на сегодняшний день-1700 гривен. Кроме этого с комиссией выедут журналисты местного телевидения, и все нарушители смогут себя увидеть в вечерних новостях.
Также в местах, где наиболее часто выбрасывают бытовые и негабаритные отходы будет установлено ночное дежурство инспекторов коммунального хозяйства.
Ежегодно весной и осенью в нашем городе в разы увеличивается количество бытовых и негабаритных отходов. Но сегодня все намного сложнее. Из-за роста цен на топливо бытовые отходы населения вывозятся раз в неделю, а не два раза, как в предыдущие годы. Также вывоз листьев и веток производится только по заявкам председателей квартальных комитетов весной и осенью, а не круглый год.
Некоторым несознательным котовчанам проще выбросить бытовые отходы на соседней улице или даже возле своего дома,а не в предназначенные для этого контейнера или дождаться специального транспортного средства.
Не стоит забывать,что чисто не там, где убирают, а там, где не мусорят. И правила благоустройства Котовска одинаковы для всех.
Надеемся, что нарушители уберут весь мусор в установленный срок, и никого не придется штрафовать
Татьяна Дальчук.



УКРАЇНА КОТОВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ


Про недопущення загромадження територій міста Котовська.
З метою приведення міських територій до належного санітарного стану, попередження загромадження міських територій будівельними матеріалами, в т.ч. сипучим^, тимчасовими спорудами, конструкціями, іншими об'єктами та транспортними засобами, що не експлуатуються та зберігаються без відповідного дозволу, або понад встановлені дозволом терміни зберігання (далі - матеріали), на підставі Закону України «Про благоустрій населених пунктів», «Правил благоустрою та належного санітарного утримання території міста Котовська», керуючись пп.44 п.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Котовська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Покласти на управління комунального господарства та будівництва Котовської міської ради (Сухорученко О.В.) функції по виявленню матеріалів, які зберігаються без відповідного дозволу, загромаджують міські території та видачі приписів (додаток № 1) на усунення виявлених порушень з визначенням максимального терміну - до 20 діб. Видані приписи реєструвати у «Журналі реєстрації виданих, приписів щодо недопущення загромадження міських територій будівельними матеріалами, в т.ч. сипучими, тимчасовими спорудами та конструкціями» (додаток № 2).
2. Управлінню комунального господарства та будівництва Котовської міської ради в разі невиконання вимог приписів у відведені терміни притягувати до адміністративної відповідальності у відповідності до ст. 152 КУАП громадян, в т.ч. керівників підприємств та організацій незалежно від форм господарювання, суб'єктів підприємницької діяльності, яким належать матеріали, розташовані на міських територіях.
3. Управлінню комунального господарства та будівництва Котовської міської ради на підставі складених актів за участю міськрайвідділу УМВС України в Одеській області, представників органів самоорганізації населення, громадських інспекторів благоустрою міста, організувати вивезення (вилучення) матеріалів, які загромаджують міські території.
4. Зобов'язати КДЕП «Дорсервіс» (Феньов В.П.):

4.1. Вивозити (вилучати) матеріали з міських територій згідно складеного акту (додаток № 3);
4.2. Проводити розрахунок витрат на завантаження, транспортування, вивантаження, зберігання матеріалів та благоустрій територій, де вони розташовувались;
4.3. Зберігати вилучені матеріали на території підприємства 30 діб;
4.4. Повертати громадянам в т.ч. керівникам підприємств та організацій незалежно від форм господарювання, суб'єктам підприємницької діяльності, за наявності підтверджуючих документів на право власності, матеріали, після відшкодування власниками витрат згідно діючих розцінок на їх завантаження, транспортування, вивантаження, зберігання та благоустрій міських територій де розміщувались матеріали.
4.5. У разі неможливості встановлення власника матеріалів, або невідшкодування витрат на їх завантаження, транспортування, вивантаження, зберігання та благоустрій міських територій де вони розміщувались до вилучення, чи після закінчення терміну, відведеного на їх зберігання всі матеріали обліковувати згідно діючих нормативно-правових актів та використовувати на роботи з благоустрою міста.

5. Дане рішення довести до мешканців міста Котовська шляхів розміщення його у місцевих засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію по житлово-комунальному господарству та будівництву, благоустрою екології та раціональному природокористуванню
(Артеменко В.К.).
Міський голова А. П. ІВАНОВ
28.05.2008 р.
№272-V
Просмотров: 750 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz