Четверг, 28.03.2024, 21:42
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Февраль » 6 » ПІДСУМКИ ЧЕМПІОНАТУ З МІНІ-ФУТБОЛУ
11:10
ПІДСУМКИ ЧЕМПІОНАТУ З МІНІ-ФУТБОЛУ
У КОТОВСЬКОМУ РАЙОНІ ПІДБИТІ ПІДСУМКИ ЧЕМПІОНАТУ З МІНІ-ФУТБОЛУ


Щороку з грудня по січень в Котовському районі триває чемпіонат з міні-футболу. В цьому році у чемпіонаті взяло участь 8 команд: ФК «Куяльник», «Більшовик», «Борщі», «Мардарівка», «Гонората», «Ветеран», «Бочманівка» та «Металіст». В цьому році призові місця розподілили команди «Металіст», «Гонората» та «Куяльник». Спонсором чемпіонату виступив народний депутат України Леонід Клімов.
Чемпіон з мін-футболу у цьому році визначився задовго до останнього туру, питання було лише, хто займе 2 та 3 сходинки турнірної таблиці. Саме призерів і визначив останній тур, що пройшов в будинку фізичної культури «Локомотив» наприкінці січня. Третє почесне місце посіла команда «Металіст» (11 очок), друге – «Гонората» (15 очок). Абсолютним переможцем став ФК «Куяльник», який не зазнав жодної поразки і вкотре став чемпіоном району, набравши 21 очко. Як зазначив головний суддя змагань Михайло Левицький, в цьому році чемпіонат пройшов з найвищими показниками за останній час: у 7 турах та 28 матчах було забито 448 м’ячів!
Всі учасники чемпіонату отримали грамоти, кубки та медалі від спонсору турніру народного депутата України Леоніда Клімова. Також було відзначено і кращих гравців, а також і найстарішого футболіста – Юрія Бойко. За словами головного спеціаліста відділу молоді та спорту Котовської РДА, в цьому році змагання пройшли в дружній атмосфері, і жодного протесту від команд не надійшло.
У Котовському районі велика увага приділяється розвитку спорту, зокрема футболу та міні-футболу. Також небайдужим лишається і Леонід Клімов, який всіляко допомагає розвитку спорту у нашому районі.
Віктор Березовський


Просмотров: 520 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz