Пятница, 26.04.2024, 15:06
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2012 » Ноябрь » 7 » На прийомі міського голови
21:13
На прийомі міського голови
Особистий прийом міського голови.

5 листопада міський голова А.П.Іванов провів особистий прийом громадян, на якому побувало 10 містян з питаннями, що їх хвилюють. Так, до міського голови звернулось кілька мешканців дев’ятиповерхівки, по вул.. Л.Толстого,1. Всі вони живуть у квартирах, розташованих на дев’ятому поверсі, тому й стикаються з однаковою проблемою. Щороку, з початком опалювального сезону їм доводиться випускати повітря з мережі централізованого опалення, аби теплоносій достатньо прогрівав квартири, розташовані на нижчих поверхах будинку. Все б нічого, якби ця «процедура» проводилась 1-2 рази за опалювальний сезон. Натомість власники квартир поскаржились, що їм доводиться це робити досить часто, що спричиняє незручності, адже разом з повітрям, яке накопичується в тепломережі доводитися випускати й воду, тобто теплоносій.

Квартиронаймачі, що живуть на нижчих поверхах вже занадто активно турбують мешканців квартир, що на дев’ятому поверсі, а, інколи й погрожують, що у силовий спосіб примусять їх випускати повітря, якщо ті відмовляться.

Ситуацію прояснив присутній на прийомі міського голови начальник КВЕП «Котовськтеплокомуненерго» Олег Щербина. За його словами в зазначеному будинку саме так спроектовано систему опалення і його підприємство не може втручатися в проект.

Ще одне питання, яке порушили мешканці житлового будинку № 1 по вул.. Л.Толстого стосувалось роботи ліфтів. Їх не влаштовує те, що ліфти вимикаються о десятій вечора, адже інколи доводиться запізно повертатися додому і добиратися на дев’ятий поверх пішки. Міський голова дав доручення директору КО «ККУЖФКМ» Олександру Плахотному, який брав участь у прийомі, вжити заходів щодо подовження роботи ліфтів до опівночі.

Не обійшли увагою мешканці будинку і питання водопостачання. За їх словами на дев’ятих поверхах існує проблема напору води, особливо в літній період.

Присутній на прийомі директор КВЕП «Котовськводоканал» Володимир Кашульський роз’яснив, що низький напір води, який може бути на дев’ятому поверсі пов'язаний з тим, що в літній період мешканці активно розбирають воду на нижчих поверхах. Підвищення напору води може спричинити порив труб, що призведе до аварійної ситуації.
Серед питань, які порушили містяни на прийомі міського голови були питання надання квартири багатодітній родині, приватизації приміщення в гуртожитку, підтоплення житлового будинку сусідами,ін.. За усіма питаннями міський голова А.П.Іванов дав доручення відповідним службам.

У прийомі міського голови взяли участь начальник УКГБ міської ради М.В.Перлей, начальник управління архітектури та земельних відносин А.Ю.Шаріпов.


http://forpost-kotovsk.at.ua/publ/novini_forpostu/osobistij_prijom_miskogo_golovi/34-1-0-1012#
Просмотров: 553 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz