Четверг, 28.03.2024, 20:43
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Август » 21 » Котовчани вшановують Україну.
08:33
Котовчани вшановують Україну.
Котовчани вшановують Україну.


Ще з радянських часів в центрі Котовська знаходилась дошка пошани. Це був своєрідний засіб заохочення та відзначення кращих працівників,громадських діячів, політиків. В попередні роки в Котовську проводився конкурс «Людина року», переможці якого могли побачити свої фотографії на дошці пошани.
В 2014 році через неспокійну ситуацію в країні майже всі конкурси відмінили. Певний час взагалі дошка пошани була не оздоблена. Але напередодні 23 річниці Незалежності України на дошці пошани були встановлені білборди з надписами, які присвячені нашій Батьківщині. Це в першу чергу- оновлений Державний герб по центру, прекрасний вірш, та поле і небо-наша з вами Україна..
Як ми з’ясували, ініціював оздоблення дошки пошани в патріотичному стилі виконавчий комітет Котовської міської ради. Ідея належить Мазур Марії Василівні, яку підтримали всі колеги і в першу чергу міський голова Анатолій Павлович Іванов.
Всі роботи по підготовці патріотичних стендів були виконані приватним підприємцем Сергієм Грідіним.
Насправді, сьогодні, в такий тяжкий для країни час, ми маємо в першу чергу шанувати нашу Україну. Повага до України - це повага до кожного із нас, це наша особиста гордість. Ми живемо в чудовій країні, у нас працьовиті люди, родючі землі. Все це наше спільне багатство.
Оздоблення дошки пошани-це лише один з кроків нашої громади - на стіні стадіону до Дня Незалежності України проводиться конкурс дитячого малюнку на патріотичну тематику, почали розфарбовувати паркани та автобусні зупинки в жовто-блакитні кольори, встановлені білборди вздовж дороги, розфарбовані знаки на в’їзді до міста.
Приємно зазначити, що в патріотичних акціях в Котовську приймають участь всі - представники влади, підприємці, трудові колективи і просто небайдужі городяни. Громада розуміє – Україна – це наша країна і ми за неї несемо відповідальність.

Тетяна Дальчук.

Просмотров: 706 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 3.7/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz