Пятница, 19.04.2024, 19:09
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Май » 16 » День Перемоги - священне свято…
23:31
День Перемоги - священне свято…
День Перемоги - священне свято…


Проходять роки, покоління міняють покоління, але живою і невмирущою є наша людська пам’ять. Пам'ять про тих, хто ціною власного життя здобув для нас велику Перемогу.

Велика Вітчизняна війна залишила глибокий слід в кожній сім’ї, кожній родині. Вона й сьогодні нагадує нам про те, що найголовніше на Землі – це мир і спокій. Через багато років обзивається війна болем і живою раною в серцях наших ветеранів. Вони являються живими свідками того жорсткого і кривавого протиборства. Через все своє життя несуть вони печаль за загиблими, за спалені і зруйновані села і міста, за вкрадену молодість. Довелось нашим ветеранам пройти через важкі життєві ситуації, пройшовши через страшне горнило війни, відбудовували вони народне господарство: піднімали цілину, будували нові міста, створювали нові підприємства. Було важко, та вони не піддавались, бо розуміли, що все, що випало на їх долю, не повинно торкнутися їх дітей, внуків і правнуків.

Життя невпинно рухається вперед, з кожним роком ветеранів Великої Вітчизняної війни стає менше. і ми повинні це усвідомлювати, віддаючи їм день шани і поваги, адже вони для нас - приклад і взірець мудрості, одержимості, величезної любові до своєї Батьківщини, до своєї рідної землі.

Щороку 9 травня ми відзначаємо найголовніше свято - День Перемоги. Особливе це свято, для людей старшого покоління і нашого молодого покоління, яке вчиться в них жити, працювати і берегти надбання за багато років.

В нашому місті робиться все можливе, щоб ніколи не заростала народна стежка до братських могил, а наша безмежна повага і вдячність нашим ветеранам жила вічно. Ми завжди будемо пам’ятати про їх подвиг, а на їх життєвих традиціях виховувати наших дітей.

Велика і багатогранна робота була проведена в нашому Котовську для відзначення Дня Перемоги. Розпорядженням міського голови було затверджено низку заходів, серед яких: впорядкування братських могил та пам’ятників, проведення уроків мужності та зустрічі з ветеранами в закладах освіти міста, тематичних виставок в міських бібліотеках, організовано екскурсії в міському краєзнавчому музеї і багато інших. Основною організацією до відзначення свята була підготовка святкового мітингу, концерту та «солдатської каші». До цієї важливої підготовчої роботи залучалися структурні підрозділи виконкому міської ради, ветеранські організації, представники Молодіжного Парламенту, громадськості міста.

Ми сьогодні вдячні міському голові Іванову А.П., депутату Верховної ради Клімову Л.М., за підтримку нашої організації, за надання матеріальної допомоги ветеранам і учасникам Великої вітчизняної війни

Велику роботу проводили: управління у справах сім’ї та молоді, відділ освіти, спорткомітет. Звичайно, що основна організаційну роботу і координацію всієї діяльності здійснювали працівники управління культури та міського будинку культури на чолі з начальником управління культури Вишневською Г.М. та директором будинку культури Кирничанським С.П.

Виражаємо слова подяки всім керівникам і членам міських ветеранських організацій: спілці воїнів-інтернаціоналістів (Редько Б.М.), міській організації Спілки офіцерів України (Лозинський М.В.), Молодіжному Парламенту ( Бондар Ю.В.).

Напередодні святкування міське підприємство «Котовськблагоустрій», як завжди, старанно і добросовісно ( Мельник П.Ю.) готували місто, впорядковували братські могили, пам’ятники. Їм допомагали учні міських шкіл за якими закріплені поховання воїнів.

Також слів подяки заслуговують управління соціального захисту (Коломійчук І.К.) та Терцентр (Вихованець О.С.).

Хочу також подякувати всіх заступників міського голови, особливо Гояна В.І., який керував підготовчим процесом, депутатський корпус, керівників та працівників всіх міських установ, підприємств, організацій, органи самоорганізації та всіх жителів міста, які приймали активну участь в організації та відзначення Дня Перемоги.

З плином часу не забувається та страшна і жорстока війна. Знову і знову, в думках і спогадах, вона заставляє нас замислюватися над трагедією і великим подвигом нашого народу.

Через все своє життя ми будемо нести пам'ять про тих, хто навічно залишився на полі бою, шанувати тих, хто сьогодні в життєвому строю. «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

Голова ради Котовської організації ветеранів України С.Ю.Бацура
Просмотров: 538 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz