Четверг, 28.03.2024, 13:17
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Июнь » 22 » ДЕНЬ МЕДИКА – ЦЕ ВСЕНАРОДНЕ СВЯТО
17:54
ДЕНЬ МЕДИКА – ЦЕ ВСЕНАРОДНЕ СВЯТО
ДЕНЬ МЕДИКА – ЦЕ ВСЕНАРОДНЕ СВЯТО


У неділю, 21 червня медики всієї України відзначали своє професійне свято. І в нашому місті вже традиційно це свято – одне з найбільших та найважливіших. Адже медичні працівники – це люди, які зустрічають кожного з нас при народженні і супроводжують все життя до останньої хвилини.

От і цього року громадськість міста на чолі з Котовським осередком «Блока Петра Порошенка «Солідарність» зібралася, щоб привітати наших дорогих медиків. У четвер був організований концерт для колективу відділової лікарні, а у п’ятницю – для колективу центральної міської лікарні. Голова Котовського осередку Блока Петра Порошенка та радник голови обласної ради Тетяна Понепалюк від щирого серця привітала медиків обох лікарень з професійним святом та подякувала за те, що вони – лікарі та медсестри бережуть котовчан і мешканців району повертають хворим радість життя. Також Тетяна Степанівна передала вітання котовським медикам від голови обласної ради Михайла Шмушковича та вручила грамоти кращим працівникам галузі «за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм». А активісти партії встали зі своїх місць та подарували всім медикам, що знаходилися в залі по букету троянд. А ще Котовський осередок «Блока Петра Порошенка «Солідарність» спеціально для привітання медиків запросив з Києва котовчанку Тетяну Жжонову, яка подарувала на обох концертах кілька чудових пісень.

Та на цьому не закінчила приємна та почесна місія – після концертів активісти поїхали до лікарень та привітали тих медпрацівників, які були на чергуванні і не змогли потрапити на урочистості.

Ось так привітали з професійним святом медиків котовчани-активісти «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Юрій Бондар



Просмотров: 464 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz