Пятница, 29.03.2024, 08:59
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Сентябрь » 9 » БЛАГОДІЙНИ ФОНД НАДАВ ДОПОМОГУ БІЙЦЯМ НАЦГВАРДІЇ НА ПІВНОЧІ ОДЕЩИНИ
18:46
БЛАГОДІЙНИ ФОНД НАДАВ ДОПОМОГУ БІЙЦЯМ НАЦГВАРДІЇ НА ПІВНОЧІ ОДЕЩИНИ
БЛАГОДІЙНИ ФОНД НАДАВ ДОПОМОГУ БІЙЦЯМ НАЦГВАРДІЇ НА ПІВНОЧІ ОДЕЩИНИ


Допомога військовослужбовцям, які захищають кордони нашої держави та цілісність і недоторканість України є сьогодні одним з основних завдань Благодійного фонду І. Палиці «Тільки разом». Ігор Палиця протягом багатьох місяців збройного конфлікту на Донбасі здійснює допомогу військовослужбовцям, надаючи їм паливо, елементи екіпіровки, ліки, реабілітацію поранених вояків, їжу, тощо.
Не виключенням стали і бійці Національної гвардії України, які розташовані в м. Котовськ та північному регіоні Одеському області.
В серпні до Благодійного фонду звернувся заступник командира угрупування Національної гвардії з матеріально-технічного забезпечення в Одеській області Давид Чупрінашвілі з проханням надати матеріальну допомогу для придбання провізію військовослужбовцям Національної гвардії.
Фондом було виділено матеріальну допомогу у розмірі 3 тис. грн. на придбання продуктів харчування. Керівництво Національної гвардії висловило подяку Фонду за оперативну та своєчасну допомогу.
За словами Давида Чупрінашвілі, бійцям не вистачає свіжих овочів, для їхнього щоденного раціону. Тепер же отримавши допомогу, бійці будуть з більшою відповідальністю нести військову службу, адже відчувають підтримку і турботу.
Юрій Бондар
Фото автора

Просмотров: 484 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz