Среда, 24.04.2024, 12:32
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2013 » Март » 27 » Бізнес-форум «Малий та середній бізнес – перспективи співробітництва в прикордонному контексті»
23:48
Бізнес-форум «Малий та середній бізнес – перспективи співробітництва в прикордонному контексті»
«Малий та середній бізнес – перспективи співробітництва в прикордонному контексті».


12 квітня 2013 року відбудеться бізнес-форум «Малий та середній бізнес – перспективи співробітництва в прикордонному контексті».

Місце проведення: готельний комплекс «Одеса», Гагарінське плато, 5.

Захід проводиться у рамках Проекту «Інтернаціоналізація та сприяння діловим контактам малих та середніх підприємств та структур підтримки бізнесу на прикордонних територіях – InterNet» MIS-ETC 1192, що впроваджується партнерським консорціумом на чолі з Регіональним фондом підтримки підприємництва в Одеській області.

Форум ставить за мету підвищення рівня конкурентоспроможності середніх і малих підприємств регіону, надання їм підтримки у налагодженні довгострокового взаємовигідного співробітництва з підприємствами Румунії та Республіки Молдова, а також у виході на нові прикордонні ринки.

У роботі форуму візьмуть участь малі та середні підприємства прикордонних територій України, Румунії та Республіки Молдова, що працюють у сферах сільського господарства, транспорту та інформаційних технологій, представники органів державної влади та місцевого самоврядування прикордонних регіонів, а також члени прикордонної мережі підтримки бізнесу.

За додатковою інформацією просимо звертатися до менеджера Проекту InterNet Наталі Коваль за тел.: 785-80-18 та електронною адресою: n.koval@rfse.od.ua

Довідка:

Проект фінансується за рахунок Європейського інструменту сусідства та партнерства у рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013 (www.ro-ua-md.net).

До складу партнерського консорціуму входять: провідний партнер Проекту – Регіональний фонд підтримки підприємництва в Одеській області, партнери Проекту: Одеське обласне агентство реконструкції та розвитку (м. Одеса, Україна), Фонд підтримки розвитку приватного середнього та малого бізнесу – FPSMPEs (м. Галац, Румунія) та «Бізнес-Центр Кагул» (м. Кагул, Республіка Молдова).

http://oblrada.odessa.gov.ua/
Просмотров: 577 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz