Пятница, 29.03.2024, 08:29
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Июнь » 11 » 15-річний котовчанин, залізши на вагон, отримав 50% опіків шкіри
19:39
15-річний котовчанин, залізши на вагон, отримав 50% опіків шкіри
15-річний котовчанин, залізши на вагон, отримав 50% опіків шкіри


7 червня о 19.25 до чергової частини ЛВ на ст. Котовськ УМВС України на Одеській залізниці надійшло повідомлення від очевидця про те, що в Новоодеському парку вказаної станції постраждав підліток, який отримав ураження електричним струмом.
Слідчо-оперативна група лінійного відділу, яка негайно прибула на місце події встановила, що місцевий хлопчина 1999 року народження піднявся на критий вагон, який входить до складу вантажного потягу, і, не торкаючись контактної мережі, що знаходиться під електричною напругою у 27 тисяч вольт, був травмований електрострумом. При цьому його скинуло на землю і на постраждалому загорілася вся одежа.
Двоє друзів 1999 та 2003 років народження, які були на залізничних коліях зі своїм товаришем ( всі вони учні однієї зі шкіл міста), розповіли правоохоронцям, що він йшов слідом за ними і нічого не сказавши, мигцем виліз на потяг. Вони побачили його вже на вагоні, коли пролунав сильний хлопок водночас з яскравим спалахом. Хлопці намагались допомогти постраждалому і звали людей на допомогу. Чоловік, що знаходився неподалік, прибіг на крик хлопчаків та викликав швидку допомогу і сповістив міліцію.
З місця події постраждалого госпіталізовано до Котовської міської лікарні з попереднім діагнозом: опік полум’ям вольтової дуги 50% поверхні шкіри тіла грудної клітини, правої руки та правої ноги, опіковий шок. Через деякий час після госпіталізації хлопця направлено до Одеського опікового центру.
«Співробітниками відділу проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин події. Встановлюються та допитуються очевидці, - повідомив начальник ЛВ на ст. Котовськ підполковник міліції Ігор Березовенко. - На даний момент проходить дослідча перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення».
Це вже другий випадок з початку літа, який стався на дільниці обслуговування ЛВ на ст. Котовськ. Схожий інцидент трапився минулого тижня в смт Любашівка, де десятикласник отримав 60% опіків, забравшись на вагон-зерновоз. Юнак теж знаходиться в опіковому центрі м. Одеси.
Прикро, що не зважаючи на зусилля правоохоронців-транспортників, які проводять численні лекції з учнями шкіл про правила поведінки та безпеки на залізниці, діти продовжують нехтувати ними, ризикуючи при цьому своїм здоров’ям, а інколи і життям. Хотілося б ще раз звернутися до дітей та їх батьків: залізниця – об’єкт підвищеної небезпеки і не варто там знаходитись без потреби. Будьте пильними, бережіть здоров’я та життя своє та своїх близьких.
Прес-служба ЛВ на ст..Котовськ
Просмотров: 533 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz