Четверг, 25.04.2024, 18:13
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Июль » 6 » ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ МІСТА КОТОВСЬК.
10:27
ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ МІСТА КОТОВСЬК.
ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ МІСТА КОТОВСЬК.


Шановні мешканці міста Котовськ та Котовського району, нам необхідна ваша допомога. Ми, активісти партії "БПП "Солідарність", декілька тижнів тому розпочали акцію по перейменуванню міста.А саме, ми згодні виконувати норми закону про декомунізацію, але знаємо, як залишити назву Котовськ. Ми запропонували свій варіант вирішення проблеми та винесли його на громадське обговорення.

За тиждень проведення опитувань ми з'ясували, що майже усі респонденти нас підтримують. Їм подобається наш варіант вирішення суспільної проблеми-назвати Котовськ на честь Василя Котовича, православного священнослужителя, захисника української мови та української школи.

Майже одночасно з акцією на нас почалась інформаційна атака. Деякі місцеві блогери вирішили критикувати нашу роботу. Навіть на обласному сайті зявилась інформація, що ми контреволюціонери. Але цього виявилось замало-в соцмережах представникам нашої партії почали писати погрози від імені Одеської самооборони. Навіть пообіцяли розібратися з громадською організацією «Бірзула», яку очолює представник партії "БПП "Солідарність".

Наших активістів критикували не лише за акцію проти перейменування міста, а також за допомогу армії, проведення благодійних заходів.

Шановні мешканці Котовська та району, ми обіцяємо вам, що не зупинимось на досягнутому, незважаючи на наклепи та погрози. Ми й надалі будемо проводити опитування по перейменуванню міста. Ми дякуємо вам за підтримку та участь в акції. Приходьте, заповнюйте анкети, не бійтеся висловлювати свою думку. Разом ми-сила і ми переможемо.

Активісти партії "БПП "Солідарність"


Просмотров: 678 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz