Пятница, 19.04.2024, 07:40
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Февраль » 27 » Зустрічі військовослужбовців з молоддю Котовського району
18:40
Зустрічі військовослужбовців з молоддю Котовського району
Зустрічі військовослужбовців з молоддю Котовського району


Наприкінці лютого з ініціативи молодіжно-патріотичного руху Котовського району «Сузір’я надії» за підтримки голови Котовської районної ради Володимира Синько в Новоселівській, Борщанській та Куяльницькій школах для учнів середніх та старших класів були проведені виховні години на патріотичну тематику та проблематику тих подій, які сьогодні відбуваються на сході країни. Зокрема для учнів був організований перегляд документального фільму, який підготував один із військовослужбовців.
Після перегляду документального фільму учні мали можливість поспілкуватися з військовослужбовцями, які побували у зоні АТО, почути про їх «наболіле». Так на зустріч зі школярами були запрошені військові -доброволець Юрій та мобілізований Андрій.
В кожній школі діти переглядали фільм у цілковитій тиші, навіть не ворухнувшись. Після перегляду документального фільму діти ставили військовцям запитання та поділились своїми враженнями. У більшості дітей лунали схожі питанні, одне з найчастіших – коли закінчиться війна і чи не дійде вона до Котовського району.Після кожної зустрчі хлопцям аплодували, а на одній із зустрічей школярі подарували бійцям квіти та солодощі.
Від нас, дорослих залежить те, як ми виховаємо нашу молодь. А вже від молоді буде залежати, в якій країні ми будемо жити надалі. Саме тому почуття патріотизму треба виховувати змалечку. Звичайно, по телевізору чи з газет ми бачимо, що йдуть військові дії, але вони десь «там». А живе спілкування дає можливість зрозуміти, що війна відбувається сьогодні, зараз.
Світлана Федорова.

Просмотров: 578 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 4.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz