Пятница, 29.03.2024, 12:11
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Январь » 15 » Зустріч з активістами Партії регіонів.
16:26
Зустріч з активістами Партії регіонів.
Що планують активісти Партії Регіонів найближчим часом.


15 січня в Котовську була проведена спільна зустріч з керівниками місцевих осередків міської та районной організацій Партії Регіонів. Очолив захід Микола Вишневський керівник міської організації правлячої партії разом з Володимиром Лисенком, також в залі були присутні представники міської влади та партійні активісти.

Слід зазначити,що правляча партія лише в Котовську налічує понад 1200 членів.У більшості партійців квиток Партії Регіонів не один рік. Це насправді випробувані і загартовані часом та труднощами активісти. Крім того склад партійних організацій постійно оновлюється. Так і цього дня партійні квитки отримали двоє котовчан. Загалом впродовж місяця списки міської організації Партії Регіонів збільшилися на дев’ять партійців. Це свідчить про те, що навіть в кризові часи влада не втрачає свого авторитету в країні.

Микола Вишневський в першу чергу в своєму виступі зазначив, що необхідно посилити агітаційну роботу серед населення. Вже потрібно почати роз’яснювати виборцям наскільки важлива їх особиста участь в процесі голосування, коли вирішується не лише доля кожного з нас, а ще й майбутнє нашої країни. Саме керівники місцевих осередків несуть безпосередню відповідальність за кожну людину, і їх авторитет має бути впливовим. Головне постійно розмовляти, відповідати на усі питання, проводити роз’яснювальну роботу. Як повідомив Микола Андрійович, впродовж минулого року до нього особисто звернулись 316людей, більшість питань вже вирішені. Але мешканці мають насамперед спілкуватися з керівниками партійних осередків, депутатами міської ради, головами квартальних комітетів. Наприкінці Микола Андрійович сказав, що він особисто вірить в роботу представників партії і в перемогу на наступних виборах.

Керівник відділу зв’язків з громадськістю міської ради Марія Мазур розповіла присутнім про проведення в місті підготовки до осінньо-зимового періоду та роботу комунальних служб в цілому. Не залишилось без уваги і те, що Дитяча спортивна школа та музична школа були підключені до газового опалення, як і було заплановано ще на початку минулого року. Напередодні новорічних свят були проведені ранки для дітей в міському будинку культури. Незважаючи на труднощі з наповненням міського бюджету, затримки по перерахуванню грошей, політичні проблеми в країні, наше місто працює, і в цьому насамперед заслуга представників правлячої партії.

Володимир Лисенко акцентував увагу на тому, що необхідно працювати єдиною командою. Майже почались передвиборчі перегони, ні в якому разі не можна піддаватись на провокації. Районна та міська організації мають постійно співпрацювати.

Наприкінці заходу присутніх ще раз привітали з новорічними святами та роздали святкові подарунки. Також привітали партійців, які народились в січні. Як ми зрозуміли, наступна зустріч з активістами партії буде орієнтована на складання чітких планів роботи по партійним осередкам. Шкода, що самі керівники осередків не мали змоги розповісти про свою діяльність. Сподіваємось, що наступного разу ми почуємо в першу чергу рядових партійців, а не лише керівництво.

Дальчук Тетяна.

Просмотров: 579 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz