Четверг, 28.03.2024, 10:58
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Август » 2 » Жнивна пора диктує ритм
14:30
Жнивна пора диктує ритм
Жнивна пора диктує ритм


У товаристві «Інсахарпром» завершили збирання озимого ячменю, що був посіяний на площі 88 гектарів. Урожайність цієї культури складає 14, 63 ц/га.
«Цьогорічна урожайність не дуже радує нас, хліборобів. З перших підсумків намолоченого ми бачимо, що не такого урожаю очікували, - з болем в душі розповідає Віктор Рудик, виконавчий директор товариства. - Докладали чималих старань усі механізатори, обробляючи посіви озимих ще з ранньої весни. Крім людської праці в хліборобську ниву вкладено ще й неабиякі матеріальні затрати. А відсутність опадів звела нанівець наші прогнози. Але як би там не було, а ми маємо зібрати вирощене та як слід підготуватися до наступних етапів аграрного виробництва – оранки та посівної».
В даний час у господарстві кинули всі сили на косовицю озимої пшениці. ЇЇ в «Інсахарпромі» мають 270 гектарів. На цих роботах старанно трудяться механізатори Сергій Володимирович Моргун та Микола Михайлович Цап, які вправно керують потужним комбайном «ДОН – 1500». Їм на підмогу долучився ще й залучений у сусідів, могутній «Джондір».
На відвезенні зерна від комбайнів працюють досвідчені водії Ігор Володимирович Руснак, Олександр Анатолійович Базилюк та Володимир Сергійович Волянський. Останній ще й закріплений за перевезенням зерна на току та доставкою очищеного в складські приміщення.
На зернотоку, куди доставляється усе намолочене, вправно трудяться Юхим Миколайович Греку, Руслан Іванович Іваненко та Олег Михайлович П’янков. Вони виконують усі роботи по доочистці, сушінню та транспортуванню на зберігання зібраного збіжжя. Усі, хто старанно працюють у ТОВ «Інсахарпром» неабиякі надії покладають на те, що, можливо хоч кукурудза та соняшник (а їх у господарстві посіяно по 270 гектарів кожної культури) віддячать хліборобам за їх копітку працю.
Не порушуючи традиції минулих років, одразу за збиральними комбайнами тут проводять дискування ріллі. З цим вправно справляється Микола Володимирович Руснак. Він своїм потужним Т – 150 з краю в край борознить ниву, аби поле хоч трохи відпочило перед осінніми роботами.
Ольга ФЕДОРОВИЧ
На знімку: В. Рудик (ліворуч) та С. Моргун (праворуч)
Фото Василя ПЕРЕДЕРКА
Просмотров: 479 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz