Пятница, 29.03.2024, 02:11
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Март » 17 » З професійним святом!
22:40
З професійним святом!

Шановні працівники житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування населення міста Котовська!


Кожної третьої неділі березня традиційно відзначається свято людей, які своєю щоденною працею забезпечують життєдіяльність нашого міста, створюють умови для комфортного проживання в ньому, роблять його затишним, безпечним та охайним. Містом, в якому хочеться жити, творити та примножувати здобутки попередніх поколінь. Це свято – день комунальника.

Не перебільшу, коли скажу, що Котовськ з кожним роком стає більш чистим, освітленим, впорядкованим та зеленим. На належному рівні забезпечується стабільна робота комунальних та житлових підприємств, без перебоїв в будинки подається вода та тепло, в доброму стані утримуються елементи благоустрою міста і вся його інфраструктура не зважаючи на ті складні часи, які всі ми зараз переживаємо. Можливо саме через те, що нам вдалося зберегти таку стабільність, в нашому місті сьогодні панує спокій та злагода.

Переконаний, що спільними зусиллями комунальників і міської громади Котовськ й надалі залишатиметься одним з найчистіших та найзручніших міст на півночі Одещини.

Шановні працівники житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування населення! Дякую вам за вашу важку і, водночас, таку важливу працю по забезпеченню життєдіяльності нашого міста! Бажаю вам благополуччя, професійних досягнень та звершень на користь міської громади! Миру, здоров’я, матеріальних статків та процвітання вам і вашим родинам! Нехай кожен день дарує вам віру в добро, надію на кращі часи та любов до рідного міста!

Перший заступник міського голови С.О. КОВАЛЬ
Просмотров: 572 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz