Пятница, 26.04.2024, 12:32
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Апрель » 8 » Виконуюча обов’язки голови Котовської райдержадміністрації живе лише на одну зарплату.
22:02
Виконуюча обов’язки голови Котовської райдержадміністрації живе лише на одну зарплату.
Виконуюча обов’язки голови Котовської райдержадміністрації живе лише на одну зарплату.


В березні поточного року була опублікована декларація виконуючої обов’язки голови райдержадміністрації Ірини Скудило. Так протягом минулого року Ірина Михайлівна отримала дохід понад дев’яносто тисяч гривень. Це була її заробітна плата. Майже шістдесят тисяч за звітний період отримали члени її родини, а саме чоловік.
Ірина Скуділо є власником двох невеликих квартир - 43 та 34 квадратних метра, і маленького будиночку-15 квадратних метрів. Також вона володіє двома гектарами землі.
Члени сім’ї Ірини Володимирівни згідно декларації також є власниками квартир, та двох гектарів землі. Оскільки квадратура однієї з квартир співпадає, можливо зробити висновок, що родина просто-співвласники нерухомості. Але детальна інформація нам невідома.
У Ірини Володимирівни є легковий автомобіль ВАЗ 21099, 2006 року.
Крім цього слід згадати, що сім’я Скудило в минулому році виплатила майже сорок тисяч гривень по кредитним зобов’язанням.
Загалом, судячи з декларації, Ірина Скулило-чиновник, який живе на рівні середньостатистичного українця. Вона не володіє дорогими автомобілями та захмарними будинками. У неї та членів її сім’ї нема рахунків в банках та додаткових доходів.
Згідно офіційної інформації Ірина Скудило почала працювати на державній службі з 1986 року. З 2011 року вона займала посаду першого заступника голови Котовської райдержадміністрації.
Прозорість в роботі високо посадовців та публічне декларування їх доходів і майна є запорукою довіри людей. Цікаво, хто ще з чиновників Котовська та Котовського району, крім Ірини Скудлило, найближчим часом оприлюднить декларацію доходів та майна? Хоча закон має бути одним для всіх.Крім цього міністерство юстиції України почне створювати публічний електронний реєстр декларацій українських чиновників.
Тетяна Дальчук за інформацією сайту Котовської районної державної адміністрації.

Просмотров: 527 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz