Суббота, 20.04.2024, 11:46
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Май » 26 » Вибори в Котовську .
10:19
Вибори в Котовську .
Вибори в Котовську .


25 травня пройшли позачергові президентські вибори. В Котовьку усі виборчі дільниці відкрились своєчасно, комісії були в повному складі.
Організаційні питання по підготовці виборчого процесу завжди лягають на плечі міської влади. Так і на цих виборах-треба було забезпечити дільниці в місті усім необхідним та створити умови для роботи окружної виборчої комісії.

Як повідомив особисто голова окружної комісії 139 виборчого округу Аркадій Васильович Резнюк - в місті Котовську суттєвих проблем з матеріально-технічним забезпеченням не було. Окремо було зазначено, що керівництво міста більш оперативно і своєчасно надає необхідну інформацію, ніж район.
Після початку голосування голова окружної виборчої комісії особисто перевірив роботу багатьох дільниць.
Підготовка виборів в нашому місті була під особистим контролем міського голови Анатолія Павловича Іванова та його підлеглих. Міський голова особисто спілкувався з головою окружної комісії стосовно організаційного забезпечення виборчого процеса в Котовську.
Також Аркадій Васильович Резнюк окремо відмітив роботу першого заступника міського голови Сергія Коваля під час підготування виборчих дільниць. Крім цього більшу частину організаційних питань вирішувала виконуюча обов’язки керуючого справами міськвиконкому Олена Чуприна.

Загалом по Котовську вибори пройшли без суттєвих порушень. Незважаючи на політичну ситуацію в країні, на дільницях усі були налаштовані на роботу, конфліктів не зафіксовано. На кожній дільниці чергували представники правоохоронних органів, пожежник та медики.

Слід зазначити, що не всі кандидати на цих виборах делегували своїх спостерігачів. Також було зареєстровано доволі небагато представників засобів масової інформації.Натомість в Котовськ приїхали іноземні спостерігачі.

Загалом по Котовську зафіксована доволі невисока явка виборців.Багато хто вирішив просто пересидіти дома на дивані. Шкода, що не всі жителі нашого міста використали своє право вибору.Тепер нам залишається очікувати оголошення офіційних результатів позачергових виборів Президента України.

Дальчук Тетяна.







Просмотров: 572 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz