Четверг, 28.03.2024, 10:48
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Март » 29 » В Котовську буде ще одна прийомна сім’я.
23:48
В Котовську буде ще одна прийомна сім’я.
В Котовську буде ще одна прийомна сім’я.


Одним з рішень виконкому Котовської міської ради в березні було надання дозволу на створення прийомної сім’ї.Доповідав проект рішення начальник Управління у справах сім'ї та молоді Ігор Бондар.Кожна дитина має право жити в справжній родині. Кожна малеча має право на батька й мати. Саме в інтересах дитини її передають на виховання в прийомну сім’ю.

Прийомні батьки, як з’ясувалось з документів, беруть дитину з Кодимському центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Це заклад для дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, і потребують надання комплексної допомоги.
Майбутні прийомні батьки пройшли курс підготовки в Одеському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Тепер прийомні батьки будуть нести особисту відповідальність за життя,здоров’я і всебічний розвиток дитини. За сім’єю буде постійно закріплений соціальний працівник. Також буде здійснюватись постійний соціальний супровід.

Для того, щоб підтримати прийомні сім’ї держава виплачує соціальну допомогу. Двічі на рік проводиться безкоштовний медичний огляд дитини. Управління у справах сім’ї та молоді повинно забезпечити щорічне пільгове оздоровлення.

Всі члени виконкому одноголосно підтримали рішення про створення прийомної сім’ї. Головне-забезпечити дитині її право жити в справжній родині.
Згідно звіту міського Центру соціальних служб в нашому місті вже створені три прийомні сім’ї.


Які документи потрібно подати до органу, який приймає рішення про утворення прийомної сім'ї
заяву про утворення прийомної сім'ї;
копії своїх паспортів;
довідку про склад сім'ї (форма № 3);
копію свідоцтва про шлюб (для сімейних пар);
довідку про стан Вашого здоров'я та членів сім'ї, які проживають разом з ними (довідка про відсутність хронічних захворювань, обстеження нарколога, венеролога, психіатра);
довідку про доходи потенційної прийомної сім'ї;
довідку про проходження навчання кандидатів у прийомні батьки і рекомендацію Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо включення Вас у банк даних про сім'ї потенційних усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів;
нотаріально засвідчену письмову згоду всіх повнолітніх членів сім'ї, які проживають разом з Вами, на утворення прийомної сім'ї;
висновок служби у справах неповнолітніх за місцем проживання про можливість створення Вами прийомної сім'ї.
Просмотров: 596 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz