Пятница, 29.03.2024, 07:09
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2013 » Июль » 17 » Українці зневірились в майбутньому.
20:35
Українці зневірились в майбутньому.
Чому українці погано живуть!


Більшість українців звикли до думки,що вони погано живуть. В той же час ніхто не ставить перед собою питання -«ЧОМУ?».Згадаймо приказку -«Чому дурні-бо бідні,чому бідні-бо дурні». Може дурні -це занадто, а ось те, що українці недалекоглядні-це правда.

Спочатку ми продаємо свої голоси на виборах,або взагалі їх ігноруємо,а потім лаємо владу на всіх рівнях. Якби напередодні останніх виборів не змінили законодавчу базу,на більшості округів результати мали б визнати недійсними. Навіть в одеській області і в Криму явка виборців в цілому була трохи більша 49%. Громадяни виявили байдужість до свого майбутнього на найближчі п'ять років,а тепер вимагають,щоб влада працювала в їхніх інтересах. Навіщо депутатам турбуватися п'ять років про виборців? Тільки одиниці з них продовжують після виборів цікавитись своїм електоратом. Навіщо людині думати про майбутнє,коли гроші,або гречку за свій голос можна отримати безпосередньо на виборчій дільниці-на декілька днів вистачить,а далі,як буде,так і буде. В українському політикумі не так вже й багато постійно діючих партій,інші з'являються перед виборами і так само зникають через декілька днів після оголошення результатів. Хіба лідерів таких політичних сил турбує розвиток держави, добробут українського народу - навряд, але вони відтягують на себе певну кількість голосів.

Українці не лише продають на виборах свої голоси за безцінь,вони ще й здають за копійки своє тіло для проведення різноманітних політичних мітингів та акцій. Вже нікого не здивуєш тим, що одна партія мітингувальникам заплатила більше, а інша менше. Але останнім часом проходять не лише мирні протестні акції. Радикальні політичні сили почали наймати для проведення своїх мітингів професійних бійців. Чомусь в центрі конфліктів завжди знаходяться так звані представники партії «Свобода», то в Києві їм регіонали з комуністами заважали,то в Одесі вже Молодіжне Єдинство перейшло дорогу під час приїзду пані Фаріон. Хлопці,яких наймають для бійок не розуміють, що через десять років вони вже не будуть нікому потрібні. Максимум, що бійці можуть заробити - це тюремний термін,або відбите нутро. Грошей, які їм заплатили не вистачить ні на ліки,ні на шикарне життя за гратами, як у Юлії Володимирівни. Найманці не розуміють,що своїми діями вони руйнують своє майбутнє. Через декілька років вони не зможуть з гордістю показувати свої фото та відеозаписи-це буде суцільний сором.

А про яку далекоглядність можна говорити,коли в деяких подвійне громадянство. Кого тягне до Європи,кого в Росію. Але вони не розуміють,що сусідні країни насамперед зацікавлені в першу чергу приєднати до своєї території частину України. Наприклад стати громадянином Угорщини можуть усі етнічні угорці,аналогічно проходить ця процедура і в сусідній Росії. Коли в новинах кажуть,що майже 10 відсотків населення мають паспорти інших держав-стає трохи моторошно. Навіщо це їм,вони добре знають,що це правопорушення. Але чого їм боятися-максимальне покарання-штраф півтори тисячі гривень. Майже всі українці з подвійним громадянством працюють за кордоном. Не слід забувати і про частину населення півострову Крим,які вважали і вважають себе росіянами. Тобто ці десять відсотків населення вже не цікавляться майбутнім України,вони будуть в першу чергу захищати інтереси сусідніх держав.

Як це не дивно,але початком усіх проблем були лихі 90-ті.Тоді народ отримав незалежність,але не знав,що з нею робити. Вище керівництво не впоралось з наведенням ладу в країні. Саме тоді більшість українців перестала думати про майбутнє, головне було вижити, прокормити родину, вдіти і взути дітей. Згадаймо ваучери,яки ми отримали. Мало хто розумів, для чого вони взагалі потрібні. Це було наше майно,яке ми віддавали за безцінь. Саме в ті роки зупинилось виробництво,почали руйнувати заводи, фабрики, поставили на коліна сільське господарство. Майбутнього не стало-була суцільна руїна. До цього часу ми не можемо відновите все,що було знищено.

Згідно соціологічного дослідження Київського Інститута соціології лише 59% українців замислюються над своїм майбутнім, і лише 10 відсотків з них планують своє життя на десятиріччя. Як бачимо 40 відсотків респондентів цікавить лише сьогодення.Але набагато гірше те,що лише 15 відсотків вірять в поліпшення свого життя в найближчі роки. Проблеми українців не лише в недалекоглядності,а ще в недовірі до майбутнього. Вони не замислюються над тим,що з ними буде відбуватися, бо бояться погіршення свого життя. Як мало залишилось серед нас справжніх оптимістів.

Тільки коли кожен з нас зрозуміє,що він громадянин України і повинен дбати не лише про своє майбутнє, а й про державу в цілому. Коли ми зрозуміємо,що насамперед від кожного з нас залежить розвиток країни. Коли на мітингах ми будем відстоювати свою честь і гідність, свій політичний вибір, а не чиїсь гроші. Тоді ми зможемо побудувати нову країну,насправді міцну і незалежну. Тоді українці не будуть домагатися громадянства інших держав,а з гордістю показуватимуть паспорт з тризубом. Тоді всі ми з впевненістю будемо дивитися в майбутнє, а зміни будуть лише на краще.

Дальчук Тетяна.

Просмотров: 746 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 2
2 Tanechka  
0
Жесткий клип,думаю все его уже видели.А страна у нас в самом деле самая лучшая,и у неё есть будущее-все зависит только от нас.

1 Я  
1
http://vk.com/video13297227_163414678

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz