Четверг, 25.04.2024, 03:25
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Апрель » 10 » Спільні зусилля міліції та громадськості увінчалися успіхом
15:11
Спільні зусилля міліції та громадськості увінчалися успіхом
Спільні зусилля міліції та громадськості увінчалися успіхом


П’ять діб продовжувались пошуки зниклої 16-річной котовчанки Яни Кутішевської і, на щастя, дівчина була знайдена живою та неушкодженою.
Стривожена матуся дівчинки прийшла до міліції і повідомила, що напередодні донька пішла з подружками на спортивні змагання, але додому не повернулась і вдома не ночувала. Мобільний телефон вона залишила, а подружки теж нічого не змогли повідомити про місцеперебування Яни.
Працівники служби по ділах дітей Котовського МВ одразу ж організували розшук зниклої школярки. До пошуків були задіяні подружки, учні, товариши батьків, просто небайдужі городяни. Дядько зниклої дівчинки оголосив через соціальні мережі збір всіх, хто має змогу і бажання допомогти. Майже все місто було увішане листівками із зображенням дівчини, телебачення і місцеві Інтернет-сайти теж долучились до пошуків. Працівники міліції разом з добровільними помічниками перевіряли підвальні приміщення багатоповерхівок, лісонасадження вздовж доріг, закинуті будівлі. Щодня більш зростала тривога, що дівчинка може стати жертвою злочинця або нещасного випадку.
Проте зусилля громади і міліції принесли радісну звістку: Яна жива, неушкоджена і вже дома. Причина зникнення банальна: матуся посварила дівчину за те, що вона пропустила заняття в школі. Яна пригрозила, що піде з дому, що згодом і зробила, аби довести серйозність погроз.
З її слів весь цей час вона переховувалась у лісопосадці за містом, їла яблука, що взяла з дому, а спала на землі біля вогнища. Знайшли її в міському парку, куди вона вийшла сама. Як дівчина пояснила правоохоронцям- вже сама бажала, щоб її знайшли.
«Діти в підлітковому віці потребують особливої уваги,- наголосив в свої бесіді з батьками дівчини начальник Котовського МВ Михайло Граненко,- іноді треба йти на поступки, аби не втратити довіру і порозумітися. Щастя, що все закінчилося добре».

Котовський МВ ГУМВС України в Одеській області
Просмотров: 654 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz