Вторник, 16.04.2024, 14:12
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Сентябрь » 27 » Працівники дошкільної освіти. Наші вихователі.
00:13
Працівники дошкільної освіти. Наші вихователі.
Працівники дошкільної освіти. Наші вихователі.


Велике значення для розвитку кожної дитини має дошкільне виховання.Нажаль, дехто з батьків вважає, що їхній малюк буде краще доглянутий вдома,тому вони проти дитячих садочків, Звичайно, матусі та дідусі з любов’ю намагаються виховати малюка, зазвичай виконують усі забаганки і примхи. Але найкращі батьки ніколи не замінять дитині спілкування з однолітками. Саме в дитячому колективі починається розвиток особистості. Крім цього не слід забувати, що в дошкільних навчальних закладах працюють фахівці своєї справи,професійні вихователі.

В Котовську дитячі садочки відвідують понад 1600 малюків. В місті загалом 12 дошкільних навчальних закладів. Особлива увага приділяється підготовці вихованців старших груп до школи. Крім основних працюють сім груп спеціального призначення для дітей з порушеннями мови та зору. В усіх дошкільних навчальних закладах є медичні працівники, які несуть особисту відповідальність за здоров’я кожної дитини. За потреби з дітьми та батьками працюють психологи.

Щороку 27 вересня відзначається День вихователя та всіх працівників дошкільної освіти. Це професійне свято пов’язано з життям майже кожного з нас. Дитячий садок-це початок, перша сходинка на шляху до самостійного розвитку. Дошкільна освіта-це початок розвитку кожної людини. Всі ми завжди будемо згадувати зі словами вдячності своїх вихователів. Це одні з перших спогадів, які залишаються на все життя.

На сьогодні понад 90 відсотків дітей дошкільного віку в Котовську відвідують дитячі садочки. Сподіваємось, що найближчим часом усі малюки нашого міста будуть влаштовані в дошкільні навчальні заклади.

Тетяна Дальчук.
Просмотров: 615 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz