Вторник, 16.04.2024, 07:17
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Ноябрь » 4 » ПІВНІЧ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ НЕ БАЖАЄ ЖИТИ ПО-НОВОМУ.
18:27
ПІВНІЧ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ НЕ БАЖАЄ ЖИТИ ПО-НОВОМУ.
ПІВНІЧ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ НЕ БАЖАЄ ЖИТИ ПО-НОВОМУ.


Шановні виборці, земляки. Декілька місяців тому я вирішив балотуватися до Верховної Ради. Моє єдине бажання було працювати для людей, покращити наше з вами життя. Нажаль, більшість виборців нашого округу надала перевагу колишньому регіоналу Леоніду Клімову. Саме йому я програв з незначним відривом.

Сьогодні я хочу подякувати тим, хто віддав свій голос на мою користь, тим хто мене насправді підтримав. Ми з вами намагались змінити систему виборів і чесно перемогти. Шкода, але проти мене були задіяні технології «чорного піару». Брудні статті писали не лише про мене, а й про мою родину.

Я та моя команда чесно проводили агітацію. Ми нікого не ганьбили, не згадували опонентам зруйновану промисловість, розбиті вщент дороги, бідність людей. Ми лише хотіли показати виборцям шлях до нового життя без корупції. Ми намагались довести, що Україна- це європейська країна, де у людей має бути набагато вищій рівень життя. На моїх однодумців, на мою команду намагався впливати адмінресурс, але все було безрезультатно. Навколо мене зібрались насправді сміливі, чесні та надійні люди. Я особисто високо оцінюю допомого і роботу кожного з них.

Виборці півночі Одещини, нажаль, обрали стару модель і депутата, який вже декілька разів представляв наші інтереси в Верховній Раді. Але мені приємно, що понад чотирнадцять тисяч людей проголосували за мою кандидатуру. Я всім вам дякую, я відчув вашу підтримку. У нас все попереду-місцеві вибори, а потім наступні парламентські. Прийде час, коли ми переможемо. Пам’ятайте-я був і залишаюсь з вами, з нашими спільними проблемами та негараздами. Разом ми сила! Слава Україні!

Валерій Понепалюк.

http://uniak.info/index.php?option=com_k2&view=item&id=656:pivnich-odeskoji-oblasti-ne-bazhae-zhiti-po-novomu&Itemid=939
Просмотров: 951 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 3.0/6
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz