Четверг, 28.03.2024, 13:50
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2012 » Декабрь » 30 » Новорічне привітання.
22:45
Новорічне привітання.
Привітання Народного депутата України,радника президента України Л.М. Клімова.


Шановні друзі!

Рік, що минає, приніс багато нового, багато чого корисного і приємного як для жителів чудового міста Котовськ, так і для жителів Котовського району. Спільними зусиллями я, як народний депутат України, куратор проекту Народний бюджет на півночі Одещини, за підтримки, сприяння і розуміння місцевої влади в обличчі мера Котовська Анатолія Павловича Іванова, голови Котовської районної ради Олега Михайловича Бордюжи та голови Котовської РДА Володимира Павловича Синько намагалися зробити все, щоб Ви, шановні земляки, відчули полегшення та покращення життя в минаючому році.

2012 рік приніс і багато сюрпризів, головний з яких – це передача майна військового містечка громаді міста Котовськ.

2012 рік також приніс і багато змін. Одна з них – це оновлений парламент, де вже вчетверте буду працювати я як слуга народу, що мене обрав і висловив свою довіру. Тому, щоб цю довіру виправдати в новому 2013 році, обіцяю так само дбати про інтереси громади Котовська та Котовського району як на всеукраїнському, так і на місцевому рівні.

А вам, шановні друзі, хочу сказати, що свято Нового року – це вісник оновлення, мрій і сподівань, і нехай воно –принесе Вам і Вашим родинам добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році вам вдалося зробити все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Бажаю всім щастя, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. Щасливого Нового року та радісних свят!

З повагою, народний депутат України,

радник Президента України Леонід Клімов


http://forpost-kotovsk.at.ua/publ/novini_forpostu/vitannja_vid_l_klimova/34-1-0-1110
Просмотров: 561 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 2
1 Виталий  
0
Приятно, что народный депутт не забывает о котвчанах, и даже благодарит местное руководвство. Но вот в чем странность - выборы только закончились, а следующие - через 3 года. Или это очередной ход к каким-то важным событиям в нашем городе, или действиетльно Климов начал беспокоится о жителях нашего города и района...

2 Tanechka  
0
Ув Виталий,Климов уже много лет уделяет особое внимание нашему городу.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz