Пятница, 29.03.2024, 02:45
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2012 » Сентябрь » 23 » Наркотики, конопля
17:00
Наркотики, конопля
Котовські правоохоронці затримали поціновувача конопляного смаку

Дата:
18 Вересень 2012

Ще навесні до Котовського міського відділу міліції, що на Одещині звернувся 24-річний парубок із заявою про викрадення з його гаражу мотоцикла. Працівники міліції провели ряд першочергових заходів, але за "гарячими слідами" встановити тоді крадія не вдалося. Проте через деякий час до слідчого завітав сам потерпілий та повідомив, що викрадений транспортний засіб йому повернено за грошову винагороду. Працівники міліції зацікавились "благодійником". До того ж треба було провести експертизу мотоциклу та його огляд, що передбачено слідчо-процесуальними діями.
Коли розшуковці з дозволу потерпілого оглядали приміщення, де зберігався мотоцикл, їхню увагу привернули картонні короби, в яких сушилася рослинність. Але цю рослину кожен правоохоронець може відрізнити від іншої не тільки по зовнішньому вигляду, а й за запахом. В гаражі міліціонери виявили шість коробок з коноплями. «Травичка» була дбайливо перекладена газетами для кращої вентиляції, аби не зіпсувалась.
Як повідомив перший заступник начальника Котовського МВ Анатолій Коневщинський, парубок збирав коноплі в різних місцях, розклав по різних коробках, щоб не змішувати, адже кожному сорту притаманний свій смак.
Молодик мешкає з бабусею, ніде не працює, раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв. Вільний час проводив за збиранням, сортуванням та дегустацією коноплі. Здійснена експертиза підтвердила приналежність вилученої рослинності до наркотичної. Загальна вага зібраного врожаю склала біля одного кілограму.
Наразі Олег буде відвідувати Котовський МВ у двох статусах одночасно, як потерпілий по справі про крадіжку мотоциклу, і як підозрюваний по справі, порушеної за ст. 309 КК України за незаконне зберігання наркотичних засобів.
Котовські правоохоронці затримали поціновувача конопляного смаку
Регіон:
Місто Котовськ
Автор:
Олена Хаустова, Котовський МВ ГУМВС України в Одеській області.

http://odessa.umvd.gov.ua/uk/news/kotovski-pravoohoronci-zatrimali-pocinovuvacha-konoplyanogo-smaku

Просмотров: 680 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz