Среда, 24.04.2024, 23:33
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Апрель » 3 » МОЛОДІЖНО-ПАТРІОТИЧНИЙ РУХ КОТОВЩИНИ НАМІТИВ ПЛАН РОБОТИ
13:16
МОЛОДІЖНО-ПАТРІОТИЧНИЙ РУХ КОТОВЩИНИ НАМІТИВ ПЛАН РОБОТИ
МОЛОДІЖНО-ПАТРІОТИЧНИЙ РУХ КОТОВЩИНИ НАМІТИВ ПЛАН РОБОТИ


Вже майже півроку у Котовському районі діє молодіжно-патріотичний рух, активісти якого – сільська учнівська молодь – допомагають старшому поколінню, зокрема ветеранам, одиноким особам літнього віку тощо, навесні організували зліт лідерів кожного загону та визначилися з напрямками роботи.
Молодіжно-патріотичний рух нашого району представлений 27 загонами, кожен з яких на початку року вибрав собі назву та емблему. Тепер юні патріоти зібралися, щоб визначитися з напрямками роботи та вирішити організаційні моменти. Так, спочатку було обрано назву для усього руху, що діє у районі. З майже 20 запропонованих варіантів молодь обрала найбільш прийнятніший – «Сузір’я надії». Також на початку року вийшов у світ перший наклад газети молодіжного руху, але це видання не мало своєї назви. Саме тому молодь вирішила обрати і назву для свого періодичного видання. Тепер видання руху «Сузір’я надії» буде виходити один раз у квартал під назвою «Вісник юного доброчинця», яку було обрано також майже з 2 десятків варіантів, запропонованих молоддю району.
Активісти молодіжного руху також визначилися на зборах і з найпершими завданнями на найближчі місяці. Зокрема було вирішено до Дня перемоги привітати усіх учасників бойових дій, ветеранів трудового фронту, а також і членів сімей загиблих (або померлих) ветеранів. Всього ветерані усіх категорій у нашому районі декілька сотень. Фінансову допомогу для придбання квітів та листівок ветеранам надасть народний депутат України Леонід Клімов. Про результати роботи весною лідери молодіжного руху відзвітують вже на початку червня цього року. Також представник народного депутата Леоніда Клімова запропонував активістам оформити для всіх членів руху «Сузір’я надії» значки та хустки, які будуть виготовлені вже до наступних зборів. Цікаво, що молодь вирішила, що хустки будуть синього кольору, а на них – 27 жовтих зірочок, кожна з яких буде символізувати окремий загін району.
Молодіжний рух у Котовському районі діє майже півроку, а його активістами зроблено вже досить багато – мабуть в жодному селі немає такої людини поважного віку, якій би не було надано допомоги. Досить приємно, що в селах нашого району є багато молоді, яка готова прийти на допомогу, але і молоді потрібна підтримку, яку постійно надає народний депутат Леонід Клімов, який підтримував і підтримує велику кількість ініціатив у нашому регіоні. Нам лишається лише побажати наснаги та вдачі активістам «Сузір’я надії»
Світлана Федорова

Просмотров: 534 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz