Пятница, 19.04.2024, 09:10
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Февраль » 22 » МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ ЛИПЕЧАН ШАНУЄ СТАРШИХ
15:46
МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ ЛИПЕЧАН ШАНУЄ СТАРШИХ
МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ ЛИПЕЧАН ШАНУЄ СТАРШИХ


Цієї зими таки випав довгоочікуваний сніг, але не всі були раді йому. Все в лютому засипало снігом, а одинокі пенсіонери не в змозі самостійно розчистити доріжки. На допомогу їм поспішають діти з працьовитими руками і добрим серцем. Яскравий приклад – молоде покоління села Липецьке.
Так у с. Липецьке Котовського району учні школи № 2 ступенів в лютому відвідали декілька пенсіонерів та допомогли їм по господарству. Юні тимурівці прибрали сніг, занесли воду та дрова у будинок. Також вони з радістю поспілкувалися з одинокими громадянами похилого віку, пенсіонерами та ветеранами Великої Вітчизняної Війни та дізналися багато цікавого з їхнього життя. Господарі ж, в свою чергу, дуже раді бачити у своєму будинку молодих людей та були вдячні за допомогу. Кажуть, що найбільше подобається спілкуватися з підростаючим поколінням, ділитися спогадами про роки війни, розповідати про бойових товаришів.
Дуже добре, що молодь не забуває про людей старшого покоління, про усіх ветеранів, адже вони віддали своє здоров'я, щоб люди жили під мирним небом і не знали трагедії війни. «Підтримка ветеранів та інвалідів війни, літніх людей - це наш обов'язок» - відмітив лідер молодіжно-патріотичного руху у с. Липецьке Тинкован Валентина Григорівна.
Організація роботи «тимурівських» загонів не просто допомагає нашим переможцям, а й виховує у молоді повагу та відповідальність, формує моральні цінності, з якими вони підуть у доросле життя.
В селі Липецьке допомога старшому поколінню стало вже традицією. Зокрема, напередодні Нового року діти привітали ветеранів та одиноких селян зі святами. Заздалегідь підготували вітальні листівки та відвідали усіх з солодкими подарунками від радника Президента України, народного депутата України Клімова Леоніда Михайловича. А з цього року юні помічники будуть вітати усіх, над ким опікуються, з днем народження.


Марина Майданник

Просмотров: 507 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz