Четверг, 28.03.2024, 18:19
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Февраль » 26 » Молебень за загиблими.
20:52
Молебень за загиблими.
Молебень за загиблими на Майдані.


В Котовську 23 лютого керівниками ВО «Батьківщина» була проведена суспільна молитва.Захід відбувся в центрі міста біля меморіалу загиблим у Великій Вітчизняній війні. В першу чергу присутні вшанували пам’ять загиблих під час мітингів в Києві хвилиною мовчання. Після цього запалили свічки і всі разом помолилися за душі людей.
Молебень проводив настоятель Свято-Успенського Храму отець Олександр.Ще до початку заходу організатори наголосили, що для них головна мета навести лад і спокій в країні. Також ці слова ми неодноразово почули від керівника міської партійної організації ВО "Батьківщина" Олександра Валевського. Він зазначив,що сьогодні необхідно в першу чергу забезпечити людям спокій.
Загальний молебень в нашому місті це був своєрідний крок до початку примирення котовчан з різними політичними поглядами. На таких заходах не має бути своїх чи чужих, всі ми діти однієї країни.
Конфлікти в столиці і протистояння,які відбуваються по цей час довели одне - людське життя найважливіше. Україна в минулому столітті прийшла до багатопартійної системи, але більшість з нас не зрозуміла її. Головна причина проблем -у нас немає толерантності і поваги до опонентів. Своя думка для кожного найголовніша. А для тих, хто при владі вона взагалі беззаперечна.
Сумно було дивитися на трьох нетверезих молодиків, один з яких вигукував лайливі слова на адресу присутніх. Ось для цих представників українського народу напевно вже не залишилось нічого святого.
Не слід забувати,що влада змінюється, а ми залишаємось громадянами нашої України.І ніяка в світі посада не коштує людського життя, його ніколи не повернеш.
Незалежно від того, на якому боці протистоянь загинули люди-це суспільна втрата нашого народу, наша спільна скорбота. Втрачені життя-це помилка, яку неможливо виправити.
23 лютого був оголошений День скорботи по всій країні.


Дальчук Тетяна.

[r]
Просмотров: 803 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz