Четверг, 25.04.2024, 16:58
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2013 » Октябрь » 9 » Конкурс молодих педагогічних працівників «Власне житло».
22:54
Конкурс молодих педагогічних працівників «Власне житло».
Конкурс молодих педагогічних працівників «Власне житло».



З метою підвищення престижу професії сільського вчителя та матеріальної підтримки молодих вчителів у покращенні житлових умов, на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича та в рамках виконання проекту «Народний бюджет», ініційованого губернатором Одещини Едуардом Матвійчуком 26 червня 2013 року вперше в Котовському районі пройшов конкурс молодих педагогічних працівників «Власне житло», засновником і спонсором якого став народний депутат України, радник Президента України Клімов Леонід Михайлович. І до дня вчителя, урочистості до якого пройшли в селі Нестоїта, переможці конкурсу отримали свої грошові винагороди.

Конкурс «Власне житло» проводився відділом освіти Котовської районної державної адміністрації, Котовським районним методичним кабінетом спільно з Котовською організацією профспілки працівників освіти за сприянням голови Котовської районної державної адміністрації Володимира Синька та голови Котовської районної ради Олега Бордюжи на виконання заходів по реалізації районної програми «Освіта Котовщини».

В конкурсі «Власне житло» прийняли участь вісім молодих вчителів Котовського району: Надія Вдовиченко (село Мардарівка), Анастасія Карпенко (село Климентово), Ганна Паскаль (село Гонората), Наталя Руснак (село Коси), Людмила Фрейнак (село Гидерим), Олеся Чебан (село Гидерим), Марія Шуляк (село Новоселівка) та Наталія Яроменко(с. Гидерим). Протягом чотирьох годин всі конкурсантки змагалися за трьома видами випробувань і намагались набрати максимальну кількість балів, на основі чого і визначалися переможці. Так, в першому конкурсі «Я сучасний педагог» кожен учасник повинен був презентувати свій педагогічний досвід. В другому конкурсі вчителі району розв’язували педагогічні ситуації і фінальний конкурс домашнє творче завдання «Я у школі» визначив переможців, яких за підсумками конкурсів визначало компетентне журі, котре складалося з 15 чоловік, представників як органів влади, так і працівників освіти Котовського району, і очолила його Валентина Маланюк, директор Липецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Непросто було визначити переможців, оскільки всі конкурсантки намагалися максимально «розкритися» на сцені, зробити виступи незабутніми, використовуючи для цього елементи шоу, спецефекти.

Добрий настрій протягом усього конкурсу створював колектив районного центру культури та дозвілля. Та все ж за підсумками конкурсу третє місце з загальною кількістю балів 514 посіла Олеся Чебан, трохи більше (518 балів) набрала конкурсантка Наталя Руснак і переможцем конкурсу за рішенням журі визнана Анастасія Карпенко, яка набрала 526 балів. Всі учасниці були нагороджені також грамотами за участь в конкурсі «Власне житло», а грошові винагороди голова Котовської районної державної адміністрації Володимир Синько вручив на святі Дня працівників освіти у селі Нестоїта.

Отже переможниця конкурсу Анастасія Карпенко отримала від народного депутата Клімова Леоніда Михайловича 25 тисяч гривень на придбання власного житла або для поліпшення умов проживання, за друге місце 15 тисяч гривень отримала Наталя Руснак і призом для третього місця ,яке посіла Олеся Чабан, стала грошова винагорода у розмірі 10 тисяч гривень. Тепер всі переможці зможуть наблизитися до мрії придбання власного житла.

Нам вдалося поспілкуватися з переможницею конкурсу Анастасією Карпенко:

- Анастасія Вікторівна, скажіть будь ласка , що було найважчим у конкурсі для вас,як для конкурсанта?

- На мою думку у конкурсі не було нічого важкого, тому що я з дитинства люблю приймати участь у різних конкурсах. Коли я навчалася у школі, завжди приймала участь у активному творчому житті школи. Тому я на конкурс йшла з впевненістю і з девізом «Головне не перемога, а участь» , але, дякуючи Богу, фортуна мені усміхнулася і я зайняла перше місце.

Сподіваємося, що даний захід сприятиме професійній самореалізації молодих педагогічних працівників, їх закріпленню у педагогічних колективах сільських навчальних закладів та залученню до активного громадського життя.

Треба зазначити, що дуже вагомою була тут підтримка народного депутата України Леоніда Клімова, який не тільки започаткував і взяв на себе фінансові витрати такого необхідного для молодих вчителів конкурсу,а й спонсорував щорічні нагороди молодим вчителям,які перший рік працюють у школі. Так у 2011 році четверо молодих педагогів отримали відеоплеєри , у 2012 році шістнадцять вчителів отримали диктофони і у цьому році четверо молодих працівників освіти отримали в подарунок електронні книжки.

Марина Майданнік
Просмотров: 757 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz