Суббота, 20.04.2024, 06:56
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Март » 15 » "Джерело надії”.
13:12
"Джерело надії”.
Конкурс творчості "Джерело надії”


14 березня 2014 року відбулося підведення підсумків щорічного міського конкурсу "Джерело надії”.


Основні цілі і завдання конкурсу, організатором якого є Котовський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, полягають у сприянні творчому саморозвитку, самореалізації, інтеграції дітей та молоді з функціональними обмеженнями у суспільство, звернення уваги державних, громадських організацій до проблем дітей та молоді зазначеної категорії.

Цього разу конкурс проводився серед дітей з числа учнів загальноосвітніх та позашкільних закладів, а також центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями і школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування I — II ступенів, за такими жанрами:

- декоративно-прикладне та побутове мистецтво,

- образотворче мистецтво

За результатами конкурсу визначені І, ІІ та ІІІ призові місця у кожній номінації. В номінації «Декоративно-прикладне та ужиткове мистецтво» - 7 робіт; «Образотворче мистецтво» - 17 робіт;

Переможці були нагороджені дипломами та призами — фарбами, олівцями, портфелями.

Роботи переможців міського конкурсу будуть надіслані до Одеського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі в обласному конкурсі.

Організатори та гості конкурсу - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гоян В.І., начальник управління соціального захисту населення Коломейчук І.К., начальник управління у справах сім’ї та молоді Бондар І.В. та директор Котовського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бондаренко П.В. привітали переможців, побажали їм в першу чергу міцного здоров’я, натхнення та подальшого розвитку їх творчих здібностей, а також організували виставку робіт переможців та учасників конкурсу.

http://forpost-kotovsk.at.ua/publ/novini_forpostu/konkurs_tvorchosti_dzherelo_nadiji/34-1-0-2050

Просмотров: 548 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz