Четверг, 18.04.2024, 09:50
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2011 » Июнь » 24 » До свята залишилось...
16:52
До свята залишилось...
Днями, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марія Мазур провела нараду оргкомітету з підготовки до святкування Дня міста. До участі у нараді було запрошено представників засобів масової інформації і громадських організацій.
День міста котовчани традиційно святкують з 1999 року у першу суботу липня. Це свято дійсно стало для багатьох наших земляків одним з найулюбленішим, про що свідчать численні схвальні відгуки і та небайдужість, яку проявляють мешканці нашого міста до його організації та проведення. Як відмітила у своєму виступі начальник управління культури Анна Вишневська, два тижні поспіль від городян на спеціально запроваджену телефонну лінію поступило безліч пропозицій до організації свята. Серед іншого, городяни хотіли б бачити виставку птахів, конкурс молодят, конкурс на… найбільшу мильну кульку тощо.
Заступник міського голови Марія Мазур наголосила на необхідності проведення Дня міста виходячи ще й з міркування виховання патріотизму, гуманізму та загальнолюдських цінностей, адже це свято є одним з об’єднуючих усю міську громаду. Оргкомітет залучає до участі всі категорії населення: від малечі до людей похилого вік у, наших ветеранів, усіх тих, хто творили наше місто і дуже багато зробили для того, щоб ми сьогодні з вами жили. Один з таких заходів свята – «Блакитний вогник», на який збир аються городяни усіх поколінь, є, чи не найпопулярнішим за відвідуванням. Марія Мазур висловила слова вдячності усім, хто за своїм статусом, покликанням, чи за власним сумлінням бере участь у підготовці до свята. Серед таких: структурні підрозділи міської ради, депутати, члени Громадської ради, представники громадських організацій, підприємці тощо.
Отже, за традицією, що склалася перший блок свята віддано молодій генерації котовчан. Для них програма насичена різноманітними конкурсами та розвагами. Самі юні котовчани дивуватимуть городян і гостей міста власними яскравими виступами, концертами, спортивними номерами.
Друга частина свята розрахована на дорослу аудиторію, яка також не сумуватиме, адже усі заходи обіцяють бути яскравими, дотепними і такими, що запам’ятаються на довго.
Голова ради ветеранів Збройних Сил Степан Бацура відмітив, що окрім «Блакитний вогника» для ветеранів війни і праці, інших пільгових категорій городян, підготовлено ще й розважальну ретро-програму. Формування списків учасників заходу здійснюється відкрито у ветеранських організаціях. Перевага надається активістам, які займаються волонтерським рухом, надають допомогу ветеранам, беруть участь у вирішенні їх повсякд енних потреб.
Проблемні питання минулорічних святкувань цього разу будуть обов’язково враховані. Планується недопущення реалізації спиртних напоїв, в тому числі й пива неповнолітнім. Жорсткішими стануть вимоги щодо якості продуктів харчування, які реалізовуватимуться під час свята. Також, для зручності відпочиваючих додатково буде встановлено кілька громадських біотуалетів.
Загалом, підготовка до святкування Дня міста йде у відповідності до затверджених планів, і нам залишається вже не так багато часу, аби дочекатися цього дня, щоб знову поринути у атмосферу свята, яке обов’язково, попри будь-які негаразди чи непорозуміння прийде у наше славне місто, прийде на наші вулиці і запанує у серцях наших і душах!
 
З наступаючим!
 
Петро Лютенко, ТГ «Форпост-Котовськ» ВІК «Вітчизна»
Просмотров: 715 | Добавил: vx12 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz