Пятница, 26.04.2024, 00:11
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Июнь » 24 » Дня міста не буде, втім…
12:31
Дня міста не буде, втім…
Дня міста не буде, втім…


Котовчани матимуть змогу цікаво, з користю, і, що не менш важливо, з найменшими витратами, відпочити в останню суботу червня, коли вся країна відзначатиме День Конституції.

Управління культури, інші підрозділи міської ради до цього дня приготували чимало цікавих заходів, які сподобаються дорослим і дітям.

Так вже о 9-тій ранку на Літній естраді в парку ім.. Котовського пройде п’ятнадцятий хореографічний фестиваль «Перлинка» та заключний тур конкурсу «Україночка-2014».

Ці видовищні заходи, в яких візьмуть участь вихованці клубу бально-спортивних танців «Престиж» під керівництвом Світлани Шалогонової, що відомі своїми успіхами далеко за межами нашого міста не залишать байдужими своїх глядачів.

З десятої ранку на стадіоні «Локомотив» пройдуть спортивні заходи, в яких зможуть позмагатися всі, аби продемонструвати свою силу та спритність.

Для любителів веселих розваг та бажаючих отримати свою порцію адреналіну весь день в середмісті працюватиме Луна-парк з безліччю атракціонів. Також широкий вибір розваг дітям подарує «Диволенд», що традиційно працюватиме в парку ім.. Котовського.

Помилуватися витворами декоративно-ужиткового мистецтва, виготовленими народними майстрами-котовчанами, та придбати собі щось із запропонованого можна буде вже з 17-ї години біля Літньої естради на виставці робіт народних майстрів міста «Мистецька мозаїка».

В той самий час розпочнеться концерт уподобаного багатьма містянами самодіяльного хору «Котовчанка», який завжди виступає з незмінним успіхом на багатьох загальноміських заходах.

О вісімнадцятій годині на Літній естраді для котовчан та гостей міста пройде концерт творчих колективів та кращих аматорських і самодіяльних виконавців міста Котовська «Музичний олімп», в якому візьмуть участь наші, без перебільшення, зірки Ганна Ткач та Ігор Красовський. Не менш талановиті ведучі концерту Сергій Клейбуков та Лілія Сандул, відомі своїми дотепними жартами та вмінням запалювати публіку, обіцяють незабутні враження від великої концертної програми.

Але і це ще не все. Майстри-перукарі та візажисти з найвідоміших салонів краси Котовська продемонструють свою вправність і вміння зробити гарну, вишукану зачіску та макіяж. Переконатися в цьому зможуть всі бажаючі, та ще й безкоштовно. Розважальна програма «Магія краси» за участі перукарських салонів розпочнеться о 18-тій годині в парку ім.. Котовського.

Та, яке ж свято без добрих наїдків та напоїв? І, хоча цього дня не планується виїзна торгівля, в центрі міста достатньо закладів харчування, які запропонують всім, хто святкуватиме, широкий асортимент на будь-який смак.

Отже, 28 червня ми зможемо, по-справжньому, відсвяткувати одне з найважливіших свят нашої держави – День Конституції. Залишається побажати всім нам цього дня доброї погоди та мирного неба! Приходьте, не пожалкуєте!

Петро Лютенко

Просмотров: 580 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz