Четверг, 25.04.2024, 12:37
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Февраль » 4 » Депутати Котовської міської ради мають прозвітувати перед виборцями.
17:33
Депутати Котовської міської ради мають прозвітувати перед виборцями.
Депутати Котовської міської ради мають прозвітувати перед виборцями.


На сесійному засіданні в січні секретар Котовської міської ради Петро Обертайло нагадав депутатам, що вони мають прозвітувати перед виборцями про проведену ними роботу в минулому році. Зустрічі в округах необхідно провести впродовж першого кварталу 2015 року. Депутат місцевої ради не пізніш як за сім днів повинен повідомити виборців про час і місце проведення звіту через місцеві засоби масової інформації або в інший спосіб. Допомагати в проведенні заходів мають організаційний відділ та відділ діловодства та контролю Котовської міської ради.
Інформаційні звіти про проведення зустрічей мають бути передані голові постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики. Загальна інформація про звітність перед виборцями має бути оприлюднена на сесії в березні.
Шановні виборці, громадська організація КВУ вже декілька років поспіль не може отримати інформацію про звіти депутатів Котовської міської ради. На наші інформаційні запити відповідають відписками. Тому сьогодні ми звертаємось до вас. Саме ви маєте проконтролювати проведення зустрічей депутатів з виборцями, та персональну звітність кожного з народних обранців, які понад чотири роки представляли ваші інтереси.
Знайти своїх депутатів ви можете на офіційному сайті міста та веб-системі доступу до публічної інформації.
Восени мають відбутися чергові місцеві вибори, тоді вам знову будуть обіцяти золоті гори, але спочатку ви маєте можливість проаналізувати роботу діючої міської ради, поспілкуватись з депутатами поставити свої питання. Не секрет, що більша частина депутатів діючої каденції планує знову балотуватися.
Котовчани,виборці, ви можете нам допомогти проконтролювати звітність депутатів. Приходьте на зустрічі, запитуйте, висловлюйте свої думки з приводу роботи кожного депутата. І головне- проконтролюйте, щоб ці звіти взагалі були. Якщо депутат вашого округу не хоче з вами спілкуватися, терміново повідомляйте про це нашим представникам в Котовську, або безпосередньо в Одеську обласну організацію Комітету виборців України.
Одеська обласна організація Комітету виборців України
Просмотров: 560 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz