Пятница, 19.04.2024, 19:15
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2015 » Сентябрь » 09
Все льготники Котовска будут ездить на одном автобусе бесплатно


На заседании исполкома Котовского горсовета 9 сентября было принято решение о введении отдельного маршрута для пассажиров льготных категорий. Единогласно утвердили временный порядок начисления компенсационных выплат.
С 15 сентября в Котовске будет ездить автобус для перевозки льготников. Новый конкурс по определению автоперевозчика проводить не будут, а транспортное средство планируют взять с самого наполняемого маршрута №5.
Это так называемый «пилотный проект». Автобус будет возить всех пассажиров льготных категорий без ограничений, необх ... Читать дальше »
Просмотров: 820 | Добавил: Tanechka | Дата: 09.09.2015 | Комментарии (0)

ДЛЯ ЮРИСТІВ ТА АДВОКАТІВ КОТОВЩИНИ БУЛА ПРОВЕДЕНА ІННФОРМАЦІЙНА СЕСІЯ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРИНЦИПІВ «PRO BONO»


На базі місцевих центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області для адвокатів та юристів було проведено дві інформаційні сесії щодо застосування в роботі принципів pro bono, одна з яких наприкінці серпня відбулася у Котовську. Метою таких заходів є поширення кращих практик надання Pro Bono послуг та створення сприятливого середовища для просування культури Pro Bono в Україні, а також поширення інформації про Біржу Pro Bono.
Ініціатором заходу для юристів Котовська виступила ... Читать дальше »
Просмотров: 507 | Добавил: Tanechka | Дата: 09.09.2015 | Комментарии (0)

БЛАГОДІЙНИ ФОНД НАДАВ ДОПОМОГУ БІЙЦЯМ НАЦГВАРДІЇ НА ПІВНОЧІ ОДЕЩИНИ


Допомога військовослужбовцям, які захищають кордони нашої держави та цілісність і недоторканість України є сьогодні одним з основних завдань Благодійного фонду І. Палиці «Тільки разом». Ігор Палиця протягом багатьох місяців збройного конфлікту на Донбасі здійснює допомогу військовослужбовцям, надаючи їм паливо, елементи екіпіровки, ліки, реабілітацію поранених вояків, їжу, тощо.
Не виключенням стали і бійці Національної гвардії України, які розташовані в м. Котовськ та північному регіоні Одеському області.
В серпні до Благодійного фонду звернувся заступник командира угрупування Національної гвардії з матеріально-технічного забезпечення в Одеській області Давид Чупрінашвілі з проханням надати матеріальну допомогу для придбання провізію військовослужбовцям Національної гвардії.
Фондом було виділено матеріальну допомогу у р ... Читать дальше »
Просмотров: 487 | Добавил: Tanechka | Дата: 09.09.2015 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz