Четверг, 28.03.2024, 20:30
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Март » 31
Стипендії обдарованим дітям.


В березні на засіданні виконкому Котовської міської ради було прийнято рішення про заснування стипендій обдарованим дітям. Підготувала і доповідала проект рішення начальник управління культури Алла Вишневська. Слід зазначити, що всі члени виконкому, і насамперед міський голова Анатолій Павлович Іванов, підтримали цю ініціативу.
Головна мета прийняття цього рішення – підтримка і заохочення талановитих дітей. Кожна обдарована дитина-це насамперед особистість і необхідно створювати умови для її розвитку.

Згідно прийнятого виконкомом рішення буде створена Рада щодо призначе ... Читать дальше »
Просмотров: 567 | Добавил: Tanechka | Дата: 31.03.2014 | Комментарии (0)

Шановні мешканці міста, керівники установ, організацій та підприємств
усіх форм власності!

Управління комунального господарства та будівництва міської ради запрошує всіх взяти участь у щорічній всеукраїнській акції «За чисте довкілля», яка буде проводитись з 01 квітня по 31 травня 2014 року. Пропонуємо всім прийняти активну участь у виконанні заходів спрямованих на покращення санітарного стану та благоустрою територій міста шляхом приведення територій підприємств, установ і організацій та прилеглих до них ділянок, прибудинкових та ін.. територій у належний санітарний стан, з обов’язковим виконанням робіт по фарбуванню огорож, підбілюванню стволів дерев, підчищенню кущів, крон дерев, інше.

Начальник управління комунального
господарства та будівництва
Котовської міської ради А.В. Корчовий
Просмотров: 492 | Добавил: Tanechka | Дата: 31.03.2014 | Комментарии (0)

31 березня ми відзначаємо одну з великих і священних дат – визволення нашого міста від німецько – фашистських загарбників.
Шановні котовчани!


Щиро вітаю Вас з 70 –ю річницею визволення нашого міста!

31 березня ми відзначаємо одну з великих і священних дат – визволення нашого міста від німецько – фашистських загарбників. Все далі в історію відходить Велика Вітчизняна війна. Та в наших серцях ніколи не померкне світлий день Перемоги. Таким же незабутнім для котовчан є день, що приніс нашому місту визволення від фашистських загарбників. Роки не можуть стерти з нашої пам'яті жодної події, пов'язаної з боротьбою за свободу і незалежність Котовська. Золотими літерами вписані в літопис міста імена тих, хто був учасником визвольних боїв за нього, хто ціною власного життя і крові відвоював його мирне сьогодення. Наша синівська вдячність воїнам-фронтовикам, ветеран ... Читать дальше »
Просмотров: 469 | Добавил: Tanechka | Дата: 31.03.2014 | Комментарии (0)

Партия Регионов в Котовске приняла активное участие в мероприятиях, посвященных 70-летию освобождения города от немецко-фашистских захватчиков.


31 марта, в день освобождения Котовска от фашизма, традиционно был организован торжественный митинг и возложение цветов к подножию памятника солдатам , погибшим во время Великой Отечественной Войны.

В мероприятиях приняли участие городской голова, председатель райгосадминистрации, ветераны, депутаты, работники исполкома, представители предприятий и организаций, учащиеся и просто котовчане. Колонну партии Регионов возглавил председатель городской организации Никола ... Читать дальше »
Просмотров: 514 | Добавил: Tanechka | Дата: 31.03.2014 | Комментарии (0)

70 ЛЕТ ОСВОБОЖДЕНИЯ Котовска.

31 марта в Котовске состоялся торжественный митинг,посвященный 70-летию освобождения города от немецко-фашистских захватчиков. Котовчане торжественно приняли Эстафету памяти «Слава освободителям» от соседнего балтского района.

В 10 часов утра котовчане принесли цветы к памятнику солдатам, погибшим во время Великой Отечественной Войны.Мин ... Читать дальше »
Просмотров: 998 | Добавил: Tanechka | Дата: 31.03.2014 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz