Вторник, 16.04.2024, 06:14
Котовск - Бирзула
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Форпост [22]
Интервью [0]
Форпост-Котовск продолжает знакомить читателей с интересными людьми нашего города. С теми людьми, чья жизнь и деятельность определяет лицо города, его экономическую, социальную и культурную жизнь. Форпост-Котовск отрывает и освещает малоизвестные жителям нашего города грани личности, таланты и увлечения широкоизвестных в городе людей.
История города [2]
Поиск
Пополнение счетов
Заработай!
 
Главная » 2014 » Март » 12
Ми наводимо звернення голови Котовської райради В.П. Синька (на той час він ще був головою Котовської РДА), який одразу відреагував на провокативні публікації, що з’явилися в мережі Інтернет:
«Ми за мир та спокій у Котовському районі
На сьогоднішній день ситуація в Україні складна та напружена. В цей час, коли в багатьох регіонах країни лунають сепаратистські заклики, дуже важливо суспільству зберігати спокій та цілісність нашої держави. Попри це, на одному з обласних інтернет-сайтів було розміщено матеріал під назвою «Отдельные районы Одесской области сепаратисты хотят присоединить к ПМР?», який носить суто провокативний характер. Зокрема, в ньому йдеться про те, що «...руководство райгосадминистрации уже предприняло попытку организовать массовые беспорядки в городе и не теряет надежды организовать новые при помощи «титушек» за деньги и с организационной поддержкой организации «Украинский выбор» та про те, що «...руководство района ... Читать дальше »
Просмотров: 607 | Добавил: Tanechka | Дата: 12.03.2014 | Комментарии (0)

Дії громадян під час надзвичайних обставин


Сьогодні інформаційна війна стала чи не найважливішою складовою будь-якого протистояння – бізнесового, політичного чи військового. І зараз наші співгромадяни відчувають це безпосередньо на собі. Не проходить і дня, щоб на телебаченні та Інтернеті не промайнуло декілька матеріалів з кричущими заголовками. Нажаль, у гонитві за увагою глядачів та читачів, журналісти забувають головну заповідь лікарів: «Не нашкодь». А беручи до уваги факт вторгнення військ Російської Федерації на територію України, такі приголомшливі матеріали викликають цілу бурю почуттів у громадян. І, як показують подальші події, майже завжди дарма.
У зв`язку з цим хотілось би нагадати кілька порад нашим співгромадянам про користування інформацією в особливих обставинах.
По-перше, ніколи не беріть на віру ті новини, які мають лише одне джерело. Подія, яка дійсно відбулася, та ще й має д ... Читать дальше »
Просмотров: 488 | Добавил: Tanechka | Дата: 12.03.2014 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш магазин
Погода
Котовск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 133
Конструктор сайтов - uCoz